معصوم۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 65 عنوان بتا روز ۱۵ انتقال 191 بازدید | 8 پست بتا روز پانزدهم انتقال ۳۸۶ عادیه؟ 1402/03/01 | 09:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nokhodchin عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 32 استرس دارم نکنه کم باشه؟ سلام گلم..مبارکت باشه...نه کم نیست مال منم روز ۱۵ م۳۱۰بود بتام ..دو روز بعد هم آزمایش دادم دوبرابر شده بود ..استرس نداشته باش انشاالله به سلامتی نی نی تو بغل کنی
رودین عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 22777 استرس دارم نکنه کم باشه؟ نه عالیه. مبارکه به سلامتی. فقط ازت تمنا می کنم استرس نداشته باش. نگران نباش. استرس ، دشمن جنین هست. و بچه ها مادر استرسی دوست ندارن.خوب درکت می کنم . خوب. اما دلم برات روشنه. عید نی نی ها رو بغل کردی و سر سفره هفت سین نشستی. مبارکه عزیزم
معصوم۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 65 سلام گلم..مبارکت باشه... نه کم نیست مال منم روز ۱۵ م۳۱۰بود بتام ..دو روز بعد هم آزمایش دادم دوبرابر ... منم امروز آزمایش را تکرار کردم از ۳۸۶ به ۸۸۰ رسیده بود .یعنی همه چی نرماله؟برای شما همه چی اوکی بود و صدای قلبشم شنیدی؟شما کی انتقال دادی؟
معصوم۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 65 نه عالیه. مبارکه به سلامتی. فقط ازت تمنا می کنم استرس نداشته باش. نگران نباش. استرس ، دشمن جن ... دست خودم نیست سر کوچکترین چیزی استرس میگیرم
معصوم۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 65 نه عالیه. مبارکه به سلامتی. فقط ازت تمنا می کنم استرس نداشته باش. نگران نباش. استرس ، دشمن جن ... انشالله ،مرسی عزیزم از دعای قشنگت
رودین عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 22777 دست خودم نیست سر کوچکترین چیزی استرس میگیرم درکت می کنم. من این روزها رو سپری کردم.حق داری.اما تلاش کن. مادر زیبا و خوشگل