2777
2789
عنوان

با شخصی که فقط دنبال دوستی...

92 بازدید | 8 پست

سلام 

بچه هاااااااا

به نظر شما با آقای که هم سن و سال خودمه و فقط دنبال دوستی هست نه ازدواج چطور برخورد کنم

در صورتی که شرایط خوبی داره  کیس مناسبی برا ازدواج 

ولی حقیقتا نمیدونم چطور برخورد کنم با ایشون

سعی خودم بر این بوده که ازشون دوری کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اون طرف که شما را مجبور نکرده و از همین الانم میگه قصدش ازدواج نیست،خب شما اگه دنبال ازدواجید باهاش وارد رابطه نشید و به این فکر نکنین که  شاید بتونید نظرشا عوض کنید

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
خب اون طرف که شما را مجبور نکرده و از همین الانم میگه قصدش ازدواج نیست،خب شما اگه دنبال ازدواجید باه ...

بله درسته  مشخصه که اهل ازدواج نیس 

ولی خب دیدم بین دوستان که طرف قصدش دوستی بوده ولی به ازدواج ختم شده 

گفتم شاید در طول این رابطه  امکان ابنکه نظرش عوض بشه هس

بله درسته  مشخصه که اهل ازدواج نیس  ولی خب دیدم بین دوستان که طرف قصدش دوستی بوده ولی به ...

بله استثنا هم هست،ولی اینم در نظر بگیرید که ممکنه چند سال با اون آقا دوست باشید به امید اینکه نظرشا عوض کنید، ولی در نهایت به ازدواج ختم نشه اونوقت چی؟ من نمیگم دوستی بده ولی شمایی که قصدت فقط ازدواجه اگه قراره حتی با کسی دوست بشید بهتره فقط کسیا انتخاب کنید که قصدش ازدواج و اونهم تو یه مدت کوتاه به قصد آشنایی باهاش باشید

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 

خب تو که دنبال دوستی نیستی،،دنبال ازدواجی اونم نیست همون ازش دوری کن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
بله استثنا هم هست،ولی اینم در نظر بگیرید که ممکنه چند سال با اون آقا دوست باشید به امید اینکه نظرشا ...

کاملا درسته عزیزم

حالا من که خیلی درگیرشون نیستم

و تا خودشون پیام ندن من اینوارو نکردم

همیشه شروع کننده خودشون بودن 

توکل برخدا