2777
2789
عنوان

گوشت چرخ کرده فاسد شده به نظرتون؟

956 بازدید | 29 پست

سلام ،همسرم چند وقت پیش گوشت چرخ کرده که خریده بود همون‌جوری بسته بنده نشده و یکجا گذاشته بود تو فریزر من دیشب آوردم بیرون یکم یخش باز شه بسته بندی کنم یادم رفت ۱۲ ساعت بیرون مونده، صبح رنگ و بوش به نظرم عوض نشده بود بسته بندی کردم ولی الان نگرانم. به نظرتون چیکار کنم؟

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ها 🙊 چقدر بد نگهداری میکنید از گوشت 🙊 

جدای از قیمتش ، اینکه یخ بزنه ، دوباره یخش باز بشه باز دوباره بره تو فریزر ، دیگه چیزی از گوشت نمی‌مونه . 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

۱۲ ساعت خیلیه ......نمیدونم چی بگم اخه...جای خنک نبوده؟

نه دمای اتاق بوده ولی گوشت احتمالا تا چند ساعتی خودش یخ داشته دیگه، نمی‌دونم😕

ببخشید ها 🙊 چقدر بد نگهداری میکنید از گوشت 🙊  جدای از قیمتش ، اینکه یخ بزنه ، دوباره بخش باز ...

مهمون داشتم همسرم مثلاً کمک کرده خریدارو جا به جا کرده وگرنه هیچ وقت همچین کاری نمی‌کردم😕

مهمون داشتم همسرم مثلاً کمک کرده خریدارو جا به جا کرده وگرنه هیچ وقت همچین کاری نمی‌کردم😕

سلام عزیزم من تویه تایپیک قدیمی دیدم شماتوبارداری قرص فولیک اسید روبادوز ۵میلی گرم مصرف کرده بودید؟ واسه بچتون مشکلی پیش نیومدخداروشکر؟

نه دمای اتاق بوده ولی گوشت احتمالا تا چند ساعتی خودش یخ داشته دیگه، نمی‌دونم😕

سلام دوست عزیزمن توتایپیک قدیمی دیدم توبارداری فولیک اسید۵میلی گرم مصرف کردین منم پسرم سه ماهشه توبارداری فولیک اسید۵خورده بودم بچه شماخوبه خداروشکر؟ممنون میشم جواب بدید