2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردیم

908 بازدید | 37 پست

داستان از جایی شروع میشه که مادرشوهرم دعوای بدی باهام کرد و هرجور حرفی دلش می‌خواست بهم گفت 

بعد شوهرمم ماجرا رو شنید حقو به من داد ولی بعد الان یکی دو روزه فهمیده من مادرشو آنفالو کردم اینستا سر جنگ برداشته 

میگم اونهمه تحقیر و توهین و رو برگردوندن مادرت از من مسئله نیست فقط همین یدونه رو علم کردی برام؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهرت اینستا واسه چشه حالا

واسه همون چشی که همه ما داریم😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
واسه همون چشی که همه ما داریم😂

من ندارم اینستا تا حالا نصب نکردم بخاطر بچم سال دیگه میره مدرسه نمیخام با اینا آشنا شه و گوشی دستش بگیره شوهرمم نداره

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
احتمال داره به مامانشم گفته حق با توعه،😅 شوخی کردم عزیزم .ولی اگه من باشم خیلی باهاش بحث نمی کنم ...

آخه نمیدونی که دیشب چه قشقرقی راه انداخت سر این موضوع 

واقعا منو اینقدر بی ارزش میدونه که هر حرفی بزنن بهم مشکلی نداره ولی من نباید واکنش نشون بدم؟ 

شما برای خودت ارزش قائل شو و از موضع خودت پایین نیا. بیخود بی احترامی کردن همین که جرشون ندادی خیلی لطف کردی در حق شوهرت و خانوادش😐😒 مردای پر توقع

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍