2777
2789
عنوان

با مامانم دعوا کردم

641 بازدید | 44 پست

سلام دوستان 

دیشب با مامانم دعوا کردم سرش داد زدم بعدش خودم ناراحت شدم ولی خودشم مقصره اصلا درک نداره ولی به خودش بگی که قبول نداره . 

همونطور که میدونیدمن دارم جدا میشم شوهرم بعد استرداد جهیزیه رفته از خانوادم شکایت کرده بابت توهین و اینا چون روز جهیزیه یه کم بحث و اینا پیش اومد نه اینکه خیلی جدی باشه ولی حالا اون عوضیه رفته شگایت کرده البته خیلی وقته یکسالی میشه دیگه پرونده به آخرش،رسیده حالا دیشب ابلاغیه اومده بود درباره همین پرونده بابام گوشیشو آورده به من میگه نگاه کن ببین چیه من واقعا اعصابم خورد میشه شاید اون از نظر خودش یه کار عادی انجام داده باشه ولی من هم پریود بودم پریود میشم کلا اعصابم خیلی بهم میریزه از وقتی دخترم بودم همین بودم چون دردای خیلی وحشتناک میگرفتم که مجبور میشدم برم درمانگاه مسکن بزنم کلا اعصابمم قاطی میکنه اینم ابلاغیشو اورد خب ادم ناراحت میشه کل ماجراهای تلخ تو ذهنت مرور میشه با بابام دعوا نگرفتم چون عصبانیه بدتر میشد رفت بیرون ولی با مامانم دعوا گرفتم گفتم بی سواد که نیستین خیلی پیرم که نیستین گوشی هوشمند دارین بشینید خودتون تمرین کنید ابلاغیه نگاه کنید یا نهایت برو کافی نت یه پنج تومن ده تومن بده ابلاغیتو ببین یه پنجاه تومنی اوردم گذاشتم جلوش گفتم بیا بگیر هر وقت ابلاغ اومد برو کافی نت بگید به من نگو من اعصابم بهم میریزه . بعد گفت مگه چیشده حالا و فلان اعصابم بیشتر خورد شد گفتم حالا میبینی اعصابم خورده نمیتونی حرف نزنی اون موقع گه فحش میدادی میخواستی فکرشو کنی به من چه از من که شکایت نکرده از شما گرده خودتون میدونید میخواستی فحش ندی یا نیای فوقش کارگر میومد وسیله جمع میکرد دیگه باهاش حرف نزدم اونم نزد بعدش خودم عذاب وجدان گرفتم که نباید عصبانی میشدم ولی بخدا خیلی تو این مدت عذاب کشیدم مثل وقتی که گاز اجاق باز مونده و با یه کبریت و جرقه کوچیک آتیش میگیره صد بارم این مثالو به مامانم گفتم . گفتم من الان گازم لبریز شده با یه جرقه گوچیک آتیش میگیرم یه کم درک داشته باش هعی منو یاد بدبختیام ننداز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش

منم تو پروسه طلاق این مساله رو داشتم، نهایت جریمه بشید هر فحش ۵٠ با ۱٠٠هزار

نه خودتو برنجون نه مامان بابارو

چون پدر و مادرن که فقط دلسوز واقعی هستن

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

میدونم سخته

ولی ی روانپزشک برو ک برای آرامشت دارو زده

و از مادرت هم عذر خواهی کن

میدونم خیلی سخته

منم از این هاش میترسم ک جدا نشدم هنوز

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

درکت میکنم عیبی نداره اونم مادره میفهمه توچه شرایطی هستی زیاد خودتو ناراحت نکن خدابزرگه

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

عزیزم شاید بی ربط باشه ولی توصیه میکنم برا اینکه از اعصاب خوردیه موقع پریودیت کم بشه ،واسه موقع پریودیت کاپ بخر . بخدا ۸۵ درصد این بهم ریختگیای موقع پریودی مال استفاده از نوار بهداشتی لعنتیه بخدا

چی بگم والاع قطعا که اون دعوت و فحش و اینا سر حمایت از شما بوده و حرف شما درست نیست نیان به شما بگن مگه میشه 

مشکل اعصاب شماست که باید سعی کنی اروم باشی مشاوره برو و خودتو اروم کن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵