2789
عنوان

تهرانیا بیاید

1246 بازدید | 104 پست

شهرری بهتره یا مهدیه ی اسلامشهر؟

تعداد رای : 20
نظرسنجی
شهرری
12
60%
مهدیه ی اسلامشهر
8
40%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوم... یکمی لات بازیش زیاده🤷🏻

برا تربیت بچه جای مناسبی نیست پس؟😔

ما غریبیم تهران دلم میخاد برگردم شهر خودم اما شوهرم نمیبره تهران اصلا به دلم نمیشینه تا اخر عمر زندگی کنم به نظرتون کجا بریم خیلی خونه هاش گرون نباشه هم بچه هامونو خوب بتونیم بزرگ کنیم؟

حاشیه سمت اندیشه و شهریار و کرج و اینا خیلی بهتره 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
به نظرتون اگه برم شهرری همسایه های خوب میتونم داشته باشم؟ زندگی اروم یا محیط خوبی نیست؟

مطمئنی پولتون به حاشیه میرسه؟

میتونی خونه قدیمی و کوچیکتر بخری ولی داخل شهر باشی

آخه این که از شهر دیگه بیای تهران بعد حاشیه ش زندگی کنی که خوب نیست خب همون شهر خودتون میموندین زندگی بهتری داشتین

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
مطمئنی پولتون به حاشیه میرسه؟ میتونی خونه قدیمی و کوچیکتر بخری ولی داخل شهر باشی آخه این که از شهر ...

سالهاس اسلامشهریم😔 از همون اوایل ازدواج الان شوهرم میگه بریم مهدیه من میگم شهرریو دوست دارم . همون ولی شوهرم شهر خودمون کار نداره فک کردم ب زودی بر میگردیم اما جدیدا میگه تا ابد بر نمیگردم دیگه😭😭