2777
2789
عنوان

چطور درس بخونم

214 بازدید | 24 پست

توی دو روز فرصت دارم زیست بخونم 

چیکارکنم بنظرتون میشه؟ 

😣😣امتحانا خیلی فشار میارن 

شماها ریاضی رو چطور می‌خونید جزوه ای چیزی هست معرفی کنید برای دبیرستان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دیشبه بیدارم واس شیمی سرگیجه و حالت تهوع دارم نمیدونم چرااا😭😭 مام دو روز وقت داریم واس زیست&n ...

شیمی رو برو کلاس عزیزم 

😭😭😭بخدا دیگ دلم میخواد گریه کنم 

موندم چطور بخونم هفت فصل رو 

تو دو روز 

بعدشم که شیمی ریاضی 🥴

زیست ک کاری نداره:/ ب م نصف روزم وقت بدی میتونم

نخوندی ت طول سال؟!  

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
شیمی رو برو کلاس عزیزم  😭😭😭بخدا دیگ دلم میخواد گریه کنم  موندم چطور بخونم هفت فصل رو& ...

کلاس واس چی باو من شیمیم اوکیه

اخه اصن چیزی نداره شیمی یازدهم من خدم کم کاری کردم دیروز نشستم مث ادم دوره کنم اینجوری شد

هفت فصل؟

دوازدهمی یا دهم؟

❤️

نگران نباش عزیزم میشه

اره فشار درسها خیلی زیاد شده

شما بقیه امتحانای تخصصی رو ندادین ؟

برای من فقط زیست مونده 

برای ریاضی پنجشنبه جمعه هفته ی قبل رفتم کلاس تقویتی ک‌معلمم برگزار کرد بیشتر هم‌از اونا سوال اومده بود توی امتحان فقط برای بعضیا گزینه ها کمتر هم‌شده بود

نگران نباش عزیزم میشه اره فشار درسها خیلی زیاد شده شما بقیه امتحانای تخصصی رو ندادین ؟ برای من فق ...

تازه امتحانای ما شروع شدن 

🥴💔💔💔 

کاش آسون باشن این کشوری ا

تازه امتحانای ما شروع شدن  🥴💔💔💔  کاش آسون باشن این کشوری ا

اها برای ما از ۱۷ اردیبهشت شروع شده و بعد از زیست دیگه فقط زبان و عربی و جغرافیا و امادگی باید امتحان بدیم

ان شاءالله ولی فکر کنم کشوری از استانی اسون تره چون سوالا رو جوری طرح میکنن ک دانش اموزا حداقل نمره ی قبولی رو بگیرن ان شاءالله برا خودمون هم همین باشه

اها برای ما از ۱۷ اردیبهشت شروع شده و بعد از زیست دیگه فقط زبان و عربی و جغرافیا و امادگی باید امتحا ...

ایشالا 

من ک رشتم تجربی 

رو همین عمومی ها داغون شدم 

تخصصی هارو بیشتر اوکیم 

ایشالا  من ک رشتم تجربی  رو همین عمومی ها داغون شدم  تخصصی هارو بیشتر اوکیم

دقیقا منممم یه سری معلما نمونه سوال دادن گفتن همون هارو بخونین ولی جغرافیا و عربی گفته کل کتاب رو بخونید عمومی ها بدتر سخت گیرن حالا خداروشکر دیگه ۱۳ خرداد امتحانام تموم میشه امسال اصلا اون جوری ک فکر میکردم‌نبود

دقیقا منممم یه سری معلما نمونه سوال دادن گفتن همون هارو بخونین ولی جغرافیا و عربی گفته کل کتاب ...

باز چند تا از معلمان خیلی دل رحمن 

عربی و زبان فارسی 💔🥴بخدا دیگ رد دادم اینقدر که معلم تخصصی سخت گیر نبود اینا بدتر