2777
2789

سلام 

من موهام رو بالیاژ کردم، اما یکبار با آب سرد شستم کلا رنگش رفت و شد دکلره خالی، از آرایشگری که این گند رو زده پرسیدم گفت چون قبلش رنگ پیگمنت بالا (شرابی) داشت موهام با دکلره به پایه نرسیده و رنگش جذب نشده و رفته!!!! ؟

کسی تجربه ای داره که اگر مجدد رنگ کنم، رنگش میمونه یا نه باز همین اوضاع میشه 

از چندتا آرایشگاه پرسیدم یکی میگه میشه، یکی میگه شاید باز بره... 

خیلی این قضیه اذیتم میکنه تو رو خدا اگر کسی میتونه کمکم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه الان دکلره شده و به پایه رسیده  دیگه پیگمنتای‌ قرمز خارج شده باید رنگساژ‌متناسب‌و ترجرحا تن ...

تقریبا نصف موهام که رنگ داشت به پایه نرسید، اما خب کلا رنگش رفت اصلا چیزی برای رنگساژ نمونده 

پایه چنده موهات

نمیدونم ینی بلد نیستم دقیقا چی شده، اما از ارتفاع موهام نصفش کامل به پایه رسید نصفش ی ذره همچنان رنگ موند تووش مثلا اگر پایه صفر باشه، نصف موهام هنوز یک هستن

اما خب نمیدونم باز رنگ کنم رنگش میره یا نه 

نمیدونم ینی بلد نیستم دقیقا چی شده، اما از ارتفاع موهام نصفش کامل به پایه رسید نصفش ی ذره همچنان رنگ ...

پایه صفر نیست که..تا پایه ی ده باید بگی...مثلاً اگه کرم خیلی روشنه میشه ده الی نه...

تقریبا نصف موهام که رنگ داشت  به پایه نرسید، اما خب کلا رنگش رفت اصلا چیزی برای رنگساژ نمونده& ...

خب‌ احتمالا رو‌پایه ی‌شش‌و هفت استپ کرده...اسی شما باید یه رنگ رو‌شماره ی شش بذاری ..و تن‌گرم...مثلاً نسکافه ای ..شکلاتی ..فندقی خیلی خوشگل میشه...

خب‌ احتمالا رو‌پایه ی‌شش‌و هفت استپ کرده...اسی شما باید یه رنگ رو‌شماره ی شش بذاری ..و تن‌گرم...مثلا ...

اهان، ینی اگر رنگ درست انتخاب کنم دیگه مشکلش حل میشه، رنگ قبلیش خاکستری 7 و نقره ای بود، ی جاهاییش هنوز نقره ای مونده اما خاکستری که کلا رفت

کاش بشه درستش کرد حالا با هر رنگی چون چیزی که الان روو کله م هست چیزی نیست جز ی گند بزرگ و افتضاح

خب‌ احتمالا رو‌پایه ی‌شش‌و هفت استپ کرده...اسی شما باید یه رنگ رو‌شماره ی شش بذاری ..و تن‌گرم...مثلا ...

و اینکه ی سوال دیگه، من فقط میخوام این رنگ الانش نباشه، اگر مشکی پر کلاغی کنم میمونه؟ چون پیگمنت بالایی داره میگم 

اهان، ینی اگر رنگ درست انتخاب کنم دیگه مشکلش حل میشه، رنگ قبلیش خاکستری 7 و نقره ای بود، ی جاهاییش ه ...

نه خب..خاکستری ک اصلا نمیگیره..رو پایه ی پایین...اینو رنگ کارت باید می‌دونست و بیخودی رنگ‌تن سر..اونم خاکستری ...نمی‌داشت..با تندگرم و شماره ی پایین پوشش میداد

و اینکه ی سوال دیگه، من فقط میخوام این رنگ الانش نباشه، اگر مشکی پر کلاغی کنم میمونه؟ چون پیگمنت بال ...

مشکی پر کلاغی به اندازه ی به دکلره به موهات آسیب میزنه...هیچوقت نذار....یه فندقی شماره ی 5بگیر با اکسیدان یک بذار...خیلی خیلی بهتره...