2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم خسته شدم! بغض راه گلومو گرفته نمیتونم نفس بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 19 پست

😔😔😔

بعضی وقت ها با هیچ واژه ای نمیشه دلداری داد 

من که خوندم واقعا قلبم درد گرفت چه برسه به اینکه شما با این شرایط سخت داری دست و پنجه نرم می‌کنی

ولی به خدا همه چیز درست میشه اصلا نگران نباشید

منم خیلی وقت ها به آخر خط رسیدم ولی تو همون لحظه هام از خدا میخواستم رهام نکنه. هرچی هم بگم تکرار مکرراته و میدونم گوشتون از این حرفا پره اما به قول قدیمیا به مو میرسه ولی پاره نمیشه. خیلیا بهم میگن گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی ولی خیلی وقتا خودم حلوا شدم. امیدوارم خدا هیچکدوممون را لحظه ای به حال خودمون رها نکنه و این شرایط سختی که دارید هر چه زودتر به بهترین شکل ممکن براتون تبدیل بشه به آرامش و آسایش و خوشحالی و خوشبختی و بهترین بهترینها

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم می‌گشایی «نـدانستـه نبنـدم»و درهایی که به رویم می‌بندی«به اصـرار نگشـایـم»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط گوشی دارم

ببین سعی کن تو خونه مهارت یاد بگیری الان دیگه تحصیلات دانشگاهی به اندازه قبلا مهم نیست خیلیا هستن که بدون تحصیلات دانشگاهی یا حتی داشت آموز هستن و کار میکنم درآمد بالایی هم دارن اگه سیستم داشتی بهت کارای گرافیکی رو پیشنهاد میکردم یاد بگیری دوره مجازی شرکت کنی و حتی لازم نیست حضوری هم سرکار بری 

الان ببین با همین گوشی چه کار میتونی انجام بدی یا چه مهارت هایی یاد بگیری مثلا ادمین بشی یا دوخت عروسک یاد بگیری مثال گفتم هم مهارت یاد میگیری هم درآمد داری