پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3167 عنوان چجوری یه پسرو عاشق خودم کنم 156 بازدید | 15 پست چجوری یه کاری کنم عاشقم شه ؟یکی دیگرو دوس داره اما اون دوسش نداره همش درگیره اونهمیخوام یکاری کنم بیاد طرف من عاشق من شه دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! 1402/03/01 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بابانوو عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 990 من اگه بلدبودم خودم یه کاری میکردم کراشم عاشقم شه😂 خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)
mahi_germez عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 432 فکر نمیکنم کسی کمکت کنه اینجا الان همه فاز نصیحت برمیدارن
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3167 تاخودش نخواد نمیشه بالاخره باید یه راهی باشهچه جوری رفتار کنم دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
miss_mobi عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 7106 معمولا خودشون باید عاشق بشناین چیزا که تو فیلم و رمان میبینید چرته تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... سال بعد میام با یه خبر خوب✨️
blue_butterfly_ عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1087 خودش بخاد میاد سمتخودش نخاد هیچی نمیتونه اونو بکشونه سمتت گرفته است جهان را غبار بی دردی، کجا رویم از این عالم خراب؟ کجا؟!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3167 معمولا خودشون باید عاشق بشن این چیزا که تو فیلم و رمان میبینید چرته ای بابامگه میشه هیچی نباشهبالاخره ی سری چیزا هست ک انجامشون باعث میشه ی حسی به وجود بیاد تو طرف دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
آتنا۹۰۱۰ عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5288 بالاخره باید یه راهی باشه چه جوری رفتار کنم اگر راهی بود این همه آدم شکست عشقی نمیخوردن.حالت خوبه?
miss_mobi عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 7106 ای بابا مگه میشه هیچی نباشه بالاخره ی سری چیزا هست ک انجامشون باعث میشه ی حسی به وجود بیاد تو طرف نمیدونم ، شایدم باشهولی هیچ دلی به زور عاشق نمیشه تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... سال بعد میام با یه خبر خوب✨️
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3167 اگر راهی بود این همه آدم شکست عشقی نمیخوردن.حالت خوبه? نمیگم عاشقم شه کهدوسم داشته باشه ازم خوشش بیاد یکم دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 3167 هر چی بیشتر بری سمتش بیشتر پست میزنه هیچ روش خاصی نداره اینو موافقم.. دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!