2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چونه شما کوچیک نبوده معمولی بوده من چونه کوچیکی دارم فکرکنم بخوام بزنم دو سی سی لازمه , ترمیم هم بای ...

اره اگه کسی کوچیک باشه راحت یک و نیم تا دو میخواد

من ده روز بعد قراره برم ببینه اگر خواست بزنه

چونه شما کوچیک نبوده معمولی بوده من چونه کوچیکی دارم فکرکنم بخوام بزنم دو سی سی لازمه , ترمیم هم بای ...

ولی خیییییلی تغییر میکنی مطمعنم بهت خیلی میاد

خوبیش اینه ماندگاریش زیاده

ولی خیییییلی تغییر میکنی مطمعنم بهت خیلی میاد خوبیش اینه ماندگاریش زیاده

آره می‌دونم قیافه خیلی تغییر می‌کنه فقط اگر شوهرم مخالفت نکنه 😑 میخواستم بهش نگم برم بزنم ولی اگر ورم می‌کنه ضایع میشه 

خدایا خودت درست کن تودرست کنی قشنگتره 😍
آره می‌دونم قیافه خیلی تغییر می‌کنه فقط اگر شوهرم مخالفت نکنه 😑 میخواستم بهش نگم برم بزنم ولی اگر و ...

اره کلی ورم داره دیشب از دردش مردم و زنده شدم اما مسکن زود اثر کرد. تا چند روز روی حرف زدن هم تاثیر داره

آره می‌دونم قیافه خیلی تغییر می‌کنه فقط اگر شوهرم مخالفت نکنه 😑 میخواستم بهش نگم برم بزنم ولی اگر و ...

من نگفتم چونه زدم گفتم خط خنده زدم باعث شده ورم کنه🤣🤣

من نگفتم چونه زدم گفتم خط خنده زدم باعث شده ورم کنه🤣🤣

آخه من خط خنده اینا ندارم یا باید بهش بگم که شاید بزاره شاید نه یا یواشکی برم 😂فقط بعدش نمی‌دونم چی بگم برا ورمش

خدایا خودت درست کن تودرست کنی قشنگتره 😍