2777
2789
عنوان

چجوری انگیزه دارین برای....

498 بازدید | 14 پست

ادامه رژیم و لاغری 

من گرسنم میشه دیگه هیچی عین چی میخورم بعد پیشمون میشم تازه به خودم ناسزا میگم چرا خوردم

واقعا حالم داره بهم میخوره از چربی دور شکمم توروخدا بگین چیکار کنم 

ورزش های کسشی هم انجام میدم

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

برو باشگا منم مث توام سعی کن هدف بزاری برا خدت از فردا ک ۱ خرداده شرو کن با خدت بگو تا ۱ تیر من باید انقد کم کرده باشم برا خدت برنامه بچین موقع غذا همه چی یخور ولی کم مثلا ۵ قاشق

برو باشگا منم مث توام سعی کن هدف بزاری برا خدت از فردا ک ۱ خرداده شرو کن با خدت بگو تا ۱ تیر من باید ...

از خودم بدم میاد یه جوریم اصلا😭😭😭😭

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خودم بدم میاد یه جوریم اصلا😭😭😭😭

تنها نیستی منم مث توام ۶۸ کیلو ام دو ماهه هی رژیم میگیرم ولی ی وعده ک نمیخورم وعده بعدو دو برابر میخورم قول دادم از فردا برم باشگا و رژیم بگیرم تا ۱ تیر ۸ کیلو کم کنم

تنها نیستی منم مث توام ۶۸ کیلو ام دو ماهه هی رژیم میگیرم ولی ی وعده ک نمیخورم وعده بعدو دو برابر میخ ...

از فردا از فردا 

منم همینطورم نمیدونم چرا اون فردای لعنتی نمیرسه پس 😑

تنها نیستی منم مث توام ۶۸ کیلو ام دو ماهه هی رژیم میگیرم ولی ی وعده ک نمیخورم وعده بعدو دو برابر میخ ...

خوشبحالتون کاش منم ۶۸ کیلو بودم 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

خانم واسه چاقی چه کارکنم هرچی میخورم انگار هیچی نمیخورم برنج ماکارانی دوتا بشقاب میخورم بانون  ولی بی فایده دوستم هی میگه چته اینقدر لاغری هرسری اب میری خیلی ناراحتم

خانم واسه چاقی چه کارکنم هرچی میخورم انگار هیچی نمیخورم برنج ماکارانی دوتا بشقاب میخورم بانون   ...

بیا من از چربی هام بهت بدم ولی بخداااااا چاقی مزخرفه

کششی رو چرا اینجوری نوشتی  لعنتی😂 ک...کشی خوندمش

کششی 😐🤣

من با ۶۸ کیلو هیکل پری دارم خیلی بدم میاد

نا شکری نکن .لذتشو ببر 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭