2777
2789

برام سوال پیش اومده بعد طلاق عاطفی مرد یا حالا زن که احساسی و با محبت هست بعدش خیانت میکنه؟

زن و شوهر جوون دور و بر خودتون دیدید طلاق عاطفی گرفته باشن و فقط بخاطر شرایط و بچه هاشون جدا نشده باشن ،،، الان زندگیشون چطوریه؟؟؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

خیانت؟!! میشه بپرسم چرا خیانت؟

وقتی طلاق عاطفی گرفتید یعنی هیچ رابطه ای ندارید،خیانت حساب نمیشه که

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت؟!! میشه بپرسم چرا خیانت؟ وقتی طلاق عاطفی گرفتید یعنی هیچ رابطه ای ندارید،خیانت حساب نمیشه که

اینم درسته واقعا…

ولی من منظورم اینه وقتی هنوز زن داره مردی و زنش با کسی دیگه رابطه نداره اون وجدانش قبول میکنه بره با کسی دیگه؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

خواهرشوهرم شوهرش طبقه بالاس خودش پایینه زیر سی هم سنشه از همون دوران عقد ب طلاق فکر میکردن اما چون نسبت فامیلی هم داشتن نزاشتنشون الانم بچه داره ولی کلا کار ب کار هم ندارن

بله من دیدم ،وحتی خانم هم از شرایط آقا خبر داره وصرفا بخاطر بچه هامونده ،

البته خانم به خاطر مشکلات اعصابی ،به شدت سرد مزاج بود واقا تمام توانش رو برای دوا ودرمون گذاشت ولی نتیجه نداشت ،وکم کم سردی مزاج ومشکلات اعصاب ،باعث طلاق عاطفی شده بود 

خواهرشوهرم شوهرش طبقه بالاس خودش پایینه زیر سی هم سنشه از همون دوران عقد ب طلاق فکر میکردن اما چون ن ...

چند ساله اینجورین؟ مرد کم و کاستی نمیزاره برای زن و بچه؟

اینم درسته واقعا… ولی من منظورم اینه وقتی هنوز زن داره مردی و زنش با کسی دیگه رابطه نداره اون وجدان ...

وجدانش قبول نکنه هم بهش ربط نداره..

دو نفر مطلقه(مجرد) حساب میشن

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤