2777
2789
عنوان

چطوری دوست پسرسابقمو ادب کنم

223 بازدید | 15 پست

فامیلمون هست دو سه هفته یه بار میبینمش

خیلی رو اعصابمه

وقتایی که با هم بودیم فهمیدم خیلی گرم مزاج و تو دوستی نمونم بهتره و یهو ولش کردم

وقتایی حضوری میبنمش خیلی ابراز علاقه میکنه حتی پیش خانواده ها ولی پیام که میده مثلا تبریک روز دخترو یه چیزای واجب خیلی زود بحث رو میبنده

منم خواستگار دارم عید میگفت من برا ازدواج میخوامت ولی انگار منو گذاشته اب نمک 

چطوری بهش بفهمونم که مسخره و معطل اون نیستمممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاهایی که اون میدونی اون هست نرو نگو گرم مزاجه بگو هیزه، مگه باهاش رابطه جنسی داشتی که گرک بودنشو ف ...

نه ولی از حرفاش معلوم بود

نمیشه نرم خونه ی داداشم و مادربزرگم خیلی میاد

خونه ما هم با داداشم میاد

گرم مزاجه منظورت س.... میخواست؟  اگه دوستش داری بهش بگو اگه منو میخوای بیا خواستگاری

نه از من س...نمیخواست ولی خیلی حالمو بهم میزد حرفاش اه اه اه اصلا بهش نمیخوره اینقد پررو باشه

من دلم نمیخواد. فکر کنه منو تو اب نمک گذاشته

دلمم نمیخواد از لج اون به این خواستگارم جواب مثبت بدم 

نه ولی از حرفاش معلوم بود نمیشه نرم خونه ی داداشم و مادربزرگم خیلی میاد خونه ما هم با داداشم میاد

ای بابا، بگو فکرامو کردم فهمیدم که ما به درد هم نمیخوریم. دیگه هم بهم پیام نده مراحم نشو. باهاش یه جا تنها نشو که زر بزنه.

پیاماشم سین نکن، زنگم زد جواب نده یا فهمیدی خودشه قطع کن

ای بابا، بگو فکرامو کردم فهمیدم که ما به درد هم نخوریم. دیگه هم بهم پیام نده مراحم نشو. باهاش یه جا ...

اخه اصلا زنگ نمیزنه پیامم که میده سریع میره اصلا اجازه نمیده من حرف بزنم

حتی خانواده ها هم باشن بازم ابراز علاقه میکنه

اخه اصلا زنگ نمیزنه پیامم که میده سریع میره اصلا اجازه نمیده من حرف بزنم حتی خانواده ها هم باشن باز ...

اگه با داداشت راحتی بهش بگو این خیلی گوه میخوره بگو دیگه به من چرت و پرت نگه

اگه با داداشت راحتی بهش بگو این خیلی گوه میخوره بگو دیگه به من چرت و پرت نگه

داداشم میدونه

خواهر این اقا میشه زنداداشم

اونا فکر میکنن واقعا دوسم داره چون از بچگی اسم هامون رو هم بوده

کاری ب اون آقا ندارم ولی از ی خانواده دو نفر ازدواج نکنن بهتره رو زندگی هم تاثیر میزاره من بودم اصلا ...

اینقد بدم میاد از بچگی میگن فلانی برا فلانی 

با همین حرفا از این اقای مضخرف خوشم اومد