2821
2789

سلام مامانای عزیز برای بچه های حدود ۷ یا ۸ سال میشه صادقانه بگین چیکار میکنین وقتی اصلا حرفتون رو گوش نمیده یعنی ار چقدر آروم میگین با عصبانیت میگین هر جور میگین اصلا اصلا گوش نمیکنه حالا یا برای انجام تکالیف یا برای هر چیز دیگه چیکار میکنین وقتی از دستش عصبانی میشین داد میزنین سرش ؟ تنبیهش میکنین؟ شده تا حالا آروم بزنینش ؟ شما معمولا تنبیه میکنین یا پدرش و اینکه با کدوم روش نتیجه گرفتین ؟ ممنون میشم جواب بدین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید بدون داد زدن محکم و قاطع تو چشاش نگاه کنی  و بگی حتما باید تکلیفت مثلا الان انجام بدی کلا یا با محبت یا قاطعیت نه داد زدن باید یاد بگیرن اطاعت کنن اگه. اطاعت نکنن بزرگ شدن کنترلشون سخته با داد زدن بدتر عصبانیت رو یاد میگیرن اگه پدرشون هم همکاری کنه و از شما حمایت کنه خوبخ

سیم تلویزیون رو جمع میکنم . 

محروم از بیرون رفتن یا پارک. 

رفتن تو اتاق مثلا یک ساعت. یا کمتر

تنبیه بدنی نه . تا بتونم خودمو کنترل میکنم انجام ندم. مگر اینکه خواهرشو بزنه. که اونم باز میذارمش تو اتاق چند دقیقه. 

باید قاطع باشی تا حساب ببره. قاطع محترمانه. احتمالا بچه ات خیلی لی لی به باباش گذاشتی یا جسوره که گوش به حرف نمی‌ده. پسر من جسوره. دیوونه کرده منو

به نظرم تا یه جایی آدم میتونه خودش رو کنترل کنه و آروم بگه ولی وقتی میبینی فایده نداره و عصبانی میشیم نمیشه داد نزد یعنی نمیدونم من وقتی خیلی عصبانی میشم دست خودم نیست داد میزنم البته قبلش همش با آرامش میگم ولی میبینم فایده نداره دیگه نمیشه صدام رو میبرم بالا ولی بازم خیلی فایده ای نداره 😕

به هیچ عنوان نمیزنم و دعوا نمیکنم

کاملا منطقی میارم میشونمش سرجاش

میدونه آخرشم جایزه داره

البته از اول لوس بار نیومده باید مسئولیت پذیر باشه و براش عادت شده

برای آرامش اعصابم به مدته اعلان‌ها رو چک نمیکنم 😌

بچه ی من ۴ سالشه معمولا با بی توجهی جواب می گیرم،مثلا کار بد میکنه یا به حرفم گوش نمیکنه دیگه باهاش حرف نمیزنم حتی نگاهم نمیکنم صدام میکنه جوابشو نمیدم تا یه مدت رفتارش خوب میشه و حرف شنوی داره 

خواهرم برای انجام تکالیف بچش جایزه میزاشت

مثلا میگفت تا ۱۰ دقیقه دیگه(یا با دست عقربه ساعت نشونش بده بگو الان رو ۶ وقتی اومد رو ۸)یه خط یا دو خط هرچی نوشتی یه جایزه میدم بهت.

برو و بالا سرش هم نمون.انجام داد بهش یه جایزه بده.یا خورامی یا مداد.یا برچسب.و....

برای انجام کارها هم همینطور مثلا یه کاغذ بچسبون به کمدش خط کشی و تقسیم بندی کن هر روز رو.اگه در طول روز ۱۰ تا کار خوب انجام داد.با هرکار خوب یه برچسب بهش بده وقتی شد ۱۰ تا توی اون روز بهش جایزه بده

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز