2777
2789
عنوان

گچ دست و پای مامانمو باز کردن

302 بازدید | 16 پست

ولی نمیتونه راه بره پاهاش ورم داره دکتر خودش فردا هست ولی گفت که بپرسم نگرانه همم اذیته بنده خدا 

اونایی که تجربه دارن عادیع این ورما تا کی نباید راه بره

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد گچ گرفته بودن یا نه؟؟

بابای منم بعد گچ اذییت کرد فهمید خوب نشده 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
عادیه

ینی مشکلی نیس

داره ۳ماه میشه تصادفش

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

تا یه هفته عادیه 

کم کم خوب میشه

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بد گچ گرفته بودن یا نه؟؟ بابای منم بعد گچ اذییت کرد فهمید خوب نشده 

مگه عکس ننداخت قبل باز کردن

تا یه هفته عادیه  کم کم خوب میشه

خدا از زبونت بشنوه کاش خوب بشه

اره طبعیعیه نترس

خدارو شکر خودم بهش گفتم عادیه ولی خودم ته دلم ترس داشتم

مگه عکس ننداخت قبل باز کردن

انداخت 

دکتر اخمق گفت خوبه  

این بدبخت اومد خونه دید ورم داره خوب نمیشه 

بلند کردم بزور بردمش دکتر باز یه جا دگ 

با هزار و یک ناز قبول کردن چون تصادفی بود و پرونده دادگاه داشت 

با بدبختی باز گچ گرفتن 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
 انداخت  دکتر اخمق گفت خوبه   این بدبخت اومد خونه دید ورم داره خوب نمیشه  ب ...

وای چه بد لعنت به این تصادف که روزگار واسه ما نزاشت

مامان منم دو روز مونده به عید تصادف کرد تا ۲۲ روز الکی گچ گرفتن نگو عمل لازمه خیلی طولانی شد الانم که ورم کرده 

وای چه بد لعنت به این تصادف که روزگار واسه ما نزاشت مامان منم دو روز مونده به عید تصادف کرد تا ۲۲ ر ...

بابای منم بردن عمل 

سر مسخره بازیاصلا لازم نبود 

بردن اتاق عمل دکتر گفت نه این عمل لازم نیس:/ 

بخدا خندم گرفته بود از حرص 

منم اونجا اعصابم خورد شد آخه کدوم بدبختی جلو در خونش میزنن بهش اونم اینجوری بعد الکی ببرن اتاق عمل این بدبختو بردم اتاق بریدن بیچاره رو بعد گفتن نه خوبه لازم نیس:/ 

اصلا یادم نیفته کفری میشم 

بابای منم بردن عمل  سر مسخره بازیاصلا لازم نبود  بردن اتاق عمل دکتر گفت نه این عمل لازم ...

الهی بگردم چه بد درکت میکنم عزیزم لحظه به لحظشو خیلی به مام سخت میگذره همه امیدمون به این بود گچو باز کنه حالام اینطوری

انشالله پدرتون همیشه سالم و سلامت باشن

الهی بگردم چه بد درکت میکنم عزیزم لحظه به لحظشو خیلی به مام سخت میگذره همه امیدمون به این بود گچو با ...

مرسی قشنگم همچنین 

فقط لطفاً قضیه رو جدی بگیریم مثل ما نشین♥️