2777
2789
پس به هدف های دیگه فکر کن وقتی هدف نداشتن باشه زندگی معنای خودش رو از دست میده شاید اونا برات ارزش ن ...

الان میگم به اینجا رسیدم خب ک چی؟اصن چند سال دیگه خیلی خفن تر شدم خب ک چی پولدارشدم خب بعدش؟

اینطوری شدم متاسفانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میگم به اینجا رسیدم خب ک چی؟اصن چند سال دیگه خیلی خفن تر شدم خب ک چی پولدارشدم خب بعدش؟ اینطور ...

چون حی های معنوی دارن خودشون و نشون میدن باید حال خودتون رو با توجه به شخصیتی که دارین اروم کنید

مثلای یکی با کمک معنوی به دیگران حالش خوب میشه یکی با گذران وقت و خوشگذرونی با دیگران باید پیداش کنی

وگرنه تبدیل میشه به افسردگی

چه فایده که موقته کاش دائمی حالم خوب میشد. میشه برام دعا کنید؟

عزبزم اگه قابل باشم حتما همون موقع که کامنت شما رو دیدم آرزو کردم زندگیتون اونقدر زیبا بشه که در تصور خودتون نگنجه از خدا هیچی دور نیست مطمئنم

عزبزم اگه قابل باشم حتما همون موقع که کامنت شما رو دیدم آرزو کردم زندگیتون اونقدر زیبا بشه که در تصو ...

خودم با همین تصور زندگی میکنم که یه روزی خوشبختی رو ببینم

ممنون خدا بهترین زندگی رو تصیبتون کنه

من افسردگی دارم حدودا یکساله 

کم کم میتونید کمک‌کنید به خودتون پیدا کنید دنبال چی هستین درون خودتون شخصیت خودتون رو بررسی کنید

حتی میتونید روی کاغذ بنویسید چه کارهایی دوست دارید چه کارهایی نه

کارهایی که دوست دارید بررسی کنید

مثلا من اگه یکی حتی مهمون داشته باشه بهش کمک کنم حالم خوب میشه شاید یکی با خرید پیدا کن