2789
عنوان

وسواس فکری شدید

341 بازدید | 21 پست

بچه ها وسواس فکریم خیلی اود کرده همش میگم نکنه با یپرمزد یا سن بالا ازدواج میکنم همش دارم کریه میکنم دم محل کارم ی مرده زنو بچه داره (چیزیم اصلا ازش ندیدم مرد محترمیه) همش‌میکم‌نکنه باهاش ازدواج کنم نکنه قبول کنم نکنه عاشقش بشم نکنه دیگه هیچ مق فراموشش‌نکنم دارم میمیرم من نمیخوام هیچ وقت همچین اتفاقی بیوفته همش تصورات ذهنمه دارم اشک دنیارو میزیزم رفتم تو حیاط دراز کشیدمو فق اشک‌ریخنم التماس خدا ک‌من چ گناهی انجام دادم ک درگیر شدم توروخدا کمکم کنید 

چرا از مشاور و روانپزشک کمک نمیگیری؟

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من وسواس فکری داشتم خوب میشد برمیگشت اما الان دیگه اود کرد توروخدا بگو خوب میشم؟

خوب میشی ،برو دارو بگیر تا میزون شی ،زیر نظر دکتر مصرفش کن

متاهل ۴۰ ساله و مادر سه فرزند،برادر محترم لطفا درخواست نده ،بنده جای مادرت!

عزیزم باید بری پیش روانشناس، و روانپزشک قرص بهت میدن

همه چیو ب خودم ربط میدم اون خانم گف همچین مدلی ندیده بودم 😔چرا واقعا من ب این دچار شدم کاش ی موضوع دیگه بود همش میگم نکنه تا اخر عمرم فک‌کنم