2777
2789
عنوان

هدیه مامانم ب مناسبت روز دختر

220 بازدید | 11 پست

هعی...موقع تولد و روز دختر بیشتر میفمم برا کسی اهمیت ندارم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

ناراحت نشو

بعضیا به این چیزا اعتقاد ندارن

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوراب خریده جورااااب، خیلی واسش بی اهمیته این چیزا، اینم انقد گفتم رفته اینو خریده 

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

جوراب خریده جورااااب، خیلی واسش بی اهمیته این چیزا، اینم انقد گفتم رفته اینو خریده 

منم رفتم برا دخترم تیشرت و شلوارک خریدم تا کادو باز کرد ناراحت شد خیلی هم خوشگله میگه این چیه گرفتی 

منم ناراحت شدم 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

یه حرکتی زده حداقل  

فکر کرده روزه مرده   

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
منم رفتم برا دخترم تیشرت و شلوارک خریدم تا کادو باز کرد ناراحت شد خیلی هم خوشگله میگه این چیه گرفتی& ...

کاشکی حداقل تیشرت خریده بود میدونس ب اون نیاز دارم، رفته جوراب ده تومنی خریده میگه تشکر نکردی😐

کاشکی حداقل تیشرت خریده بود میدونس ب اون نیاز دارم، رفته جوراب ده تومنی خریده میگه تشکر نکردی😐

عزیزممم شاید پول نداشته 

منم دخترم تشکر نکرد خیلی ناراحت شدم خورد تو ذوقم 

عزیزممم شاید پول نداشته  منم دخترم تشکر نکرد خیلی ناراحت شدم خورد تو ذوقم

پول داره براش این چیزا ارزش نداره 

پول داره براش این چیزا ارزش نداره 

اگه پول داره اینجور موقع ها چیزایی که لازم داری بگو یا بگو کارتت و بده خودم خرید کنم  کم کم یاد میگیره یا باخودش برو چیزی که میخوای بخر