2777
2789
عنوان

شوهرم به خونوادش پول میده

143 بازدید | 13 پست

سلام دوستان لطفا صادقانه منو راهنمایی کنید 

شوهر من مرد مهربونیه و خیلی به خونوادش بیش از حد کمک مالی میکنه و بدتر توقع اونارو از ما بالاتر میبره، من قصد بارداری دارم شوهرمم خیلی بچه میخاد ولی نمیدونم این کار رو کنم یا نه، از طرفی خودش میره از این و اون قرض میکنه و سر خم میکنه از یه طرف دیگه می‌بره میده به اونا دیگه خدا میدونه قرض میده یا بلا عوض 

از طرفی هم نمیدونم باید چیکار کنم و چه رفتاری داشته باشم

اگه گفت بچه بگو بذار ثبات مای داشته باشیم یه پس انداز خوب داشته باشیم نیاز نباشه از کسی قرض کنیم چون بچه هم خرج زیاد داره که پس فردا بچمون جلو کسی خجالت نکشه ازین بابت

اگر این اخلاقش روگذاشت کنار بچه بیار ،باهاش صحبت کن قرض می‌کنه میده به خانوادشو دیگه نشنیده بودم تا حالا 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر این اخلاقش روگذاشت کنار بچه بیار ،باهاش صحبت کن قرض می‌کنه میده به خانوادشو دیگه نشنیده بودم تا ...

دعوا صحبت هیچی فایده نداره باز کار خودش رو میکنه 

اونا خیلی هم نیاز مالی ندارن این میخاد به زور اونا رو به جایی برسونه

وای خدا صبرت بده..الان میگن پدرمادرشه وظیفشه..ولی اول باید تماااااام ببین گفتم تماااامههه خواسته های ...

خاسته های من رو نه در حد صد در صد ولی خداروشکر و اینکه من قانع هستم ، ولی میترسم از ناباروری 

میشه بگی کمک بیش ازحدیعنی چی؟؟ واینکه آیابرای توکم میزارن???

یعنی وقتی برادر های گردن کلفتش هستن این میره به اونا کمک میکنه اوناهم به همه روا دارن به جز ما عروسیمون یه صد هزاری خرج نکردن، برای من کم نمیزاره ولی تاپیک قبلیم هم راجب این بود که طلای منو حاضره بفروشه که بده به اونا

یعنی وقتی برادر های گردن کلفتش هستن این میره به اونا کمک میکنه اوناهم به همه روا دارن به جز ما عروسی ...

خب اگه برای شماکم نمیزاره شماهم دعواراه نندازاماطلاهاتم قایم کن

تونی نی سایت الان همه میان میگن شوهرت ادم بدیه بروطلاق بگیر!!!!

خب اگه برای شماکم نمیزاره شماهم دعواراه نندازاماطلاهاتم قایم کن تونی نی سایت الان همه میان میگن شوه ...

نمیدونم بچه بیارم یا نیارم 

نمیدونم چیکار کنم که این رفتارش رو کنار بزاره