2777
2789

خیلی جو نوجوونا و جوونا بد شده 

البته نه همه ولی اکثریتشون 

نه درس درست و حسابی میخونن ، نه برنامه مشخص و هدف خوبی برا اینده دارن ، نه به فکر تاثیرگذاری و خدمت به جامعه ان 🤦‍♀️

هر جام که کم میارن  و میخوان یک تکونی به خودشون بدن دخترا اکثرا میزنن تو کار اریشگری و پسرام تو دلالی و خرید و فروش 

واقعا نمیدونم اینده قراره چی بشه با این اوضاع ناامیدی و بی انگیزگی و بی هدف بودن اینده سازای مملکت 😑😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم وقتی تو تحصیل پول نیست و قراره بعدش برن به کار مخالف بپردازن چه انگیزه ای میمونه ؟ البته من موافقم جامعه ای که کتاب بخونه و دنبال کسب اطلاعات باشه در آینده موفق میشه ولی مسئله از اصلی پوله

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

همه فقط به فکر پول و قیافن 

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

بذار برن پولشونو در بیارن زندگیشونو کنن ما که این همه درس خوندیم به کجا رسیدیم من خودم الان بیشتر چیزایی که خوندمو اصلا یادم نمیاد

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

وقتی برای دو روز آینده ت نتونی برنامه بریزی چه انتظاری داری؟

قبلا می گفتی برم دنبال یه کاری که یه چیزی جمع کنم خونه بخرم، ماشین بخرم و ... اما الان فقط میگی در بیارم و همین الان بخورم و بپوشم

چون الان درآمد مهمه 

و با مدرک دانشگاهی همه نمیتونن برن سر کار دولتی 

مجبورن بعضیا برای تعیین اینده و سرنوشتشون برن دنبال فن یا هنر یا کار ازاد 

صلوات برام میفرستید لطفا ممنونم
دقیقا همینه علاقه نسل جدید به تحصیل به شدت کم شده و این در آینده تبدیل به فاجعه میشه

اونایی که باید بخونن میخونن. یسریا با عقللل شدن گفتن چرااا بریم عمرمون بذاریم تو دانشگاه؟! میریم همین الان حرفه یاد میگیریم. 

چون الان درآمد مهمه  و با مدرک دانشگاهی همه نمیتونن برن سر کار دولتی  مجبورن بعضیا برای ...

البته درامد حلال و درست منظورم هست حالا از هر طریقی

صلوات برام میفرستید لطفا ممنونم

چون ی جوون مهندس الان با حقوقی که اینا مشخص کردن باید چند سال کار کنه تازه اگه قیمتا همین باشه بتونه اشغال ترین ماشینو بخره خونه که ارزو شده..ولی اگه درس نمیخوند ی عالمه پول پس انداز داش و ماشینشم چن برابر شده بود ازدواجم که کلا هیچی..

خب عزیزم وقتی تو تحصیل پول نیست و قراره بعدش برن به کار مخالف بپردازن چه انگیزه ای میمونه ؟ البته من ...

همین تفکر باعث شده بین یک عده مدیر و مسئول بی سواد و معلم و پزشک و مهندس ناشی  و دلال هایی که فقط به فکر پر کردن جیب خودشونن و خون بقیه رو میمکن گیر بیفتیم 🤦‍♀🤕

همین تفکر باعث شده بین یک عده مدیر و مسئول بی سواد و معلم و پزشک و مهندس ناشی  و دلال هایی که ف ...

اونا حاصل تعلیم گذشته ان. به هر حال سیستم آموزشی ما کاربردی و عملی نیس و پاسخگوی نیازای ما نیس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.