به مرور زمان درست ميشه . همين كه اراده كردي كه خشم خودتو كنترل كني يعني اخلاقت خوب ميشه . توقع نداشته باش كه فورا اين اتفاق بيوفته . به مرور خيلي بهتر ميشي . مهم ميدوني چيه ؟ مهم اينه كه اولا قبول كني اخلاقت تنده . كه خوشبختانه تو قبول داري . دوما بخواي اخلاقت بهتر بشه . كه تو خواستي . پس 100% اخلاقت خوب ميشه . فقط به خودت بيشتر فرصت بده .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روانشماسم گفت اختلال وسواس فکری و اضطراب بهت فشار میاره چندین هفته باهاش در ارتباط بودم کمکم کرد تا دلایل تند خویی و زود جوشیمو از بین بردم و الان بهترم .
شايد دليلش چيز ديگه اي باشه . مثلا خواهر زاده ي من به شدت بد اخلاق بود . يه بچه ي 3 - 4 ساله همه ش اخم ميكرد . فحش ميداد . با كوچكترين موردي عصباني ميشد . و ... . حالا به نظرت ايراد كار كجا بود ؟ يبوست داشت . همين يبوست باعث شده بود اعصابش خرد باشه . هر موقع ميرفت دستشويي تا چند ساعت اخلاقش بهتر ميشد . داروي ملين براش خريديم خيلي اخلاقش بهتر شد . اگر آدم ضعيف باشه . زيادي لاغر باشه . بدنش ضعيف باشه . و ... باعث بد خلقي ميشه . بايد دقيق بررسي كني ببيني دليل بد اخلاقي تو چيه ؟ حتي مسائلي كه اصلا به فكرت نميرسه ميتونه تأثير گذار باشه . مثلا من يه تي شرت داشتم تو خونه تنم ميكردم . يه مدت عصباني بودم . دقت كردم ديدم جنس اين تي شرت نميزاره پوستم نفس بكشه . يه تيشرت با جنس راحت تر گرفتم خيلي اخلاقم بهتر شد . شب كه ميخواي بخوابي اگر دماي اتاق خوب نباشه نميتوني خوب و با آرامش بخوابي . صبحش اعصابت خرده . يه بار بشين دقيق بررسي كن ببين علت اعصاب خردي تو چيه ؟