2777
2789
عنوان

خیلی اخلاقم تنده

196 بازدید | 14 پست

بشدت زود عصبانی میشم از کوره در میرم 

خیییلی عصبی میشم از درون 

چیکار کنم آخه 

امروز اینقدر گریه کردم بخاطر این اخلاقم که چشمام میسوزه 

اصلا درست نمیشم هرکاری بگید امتحان کردم نشده 

هعی....

به مرور زمان درست ميشه . همين كه اراده كردي كه خشم خودتو كنترل كني يعني اخلاقت خوب ميشه . توقع نداشته باش كه فورا اين اتفاق بيوفته . به مرور خيلي بهتر ميشي . مهم ميدوني چيه ؟ مهم اينه كه اولا قبول كني اخلاقت تنده . كه خوشبختانه تو قبول داري . دوما بخواي اخلاقت بهتر بشه . كه تو خواستي . پس 100% اخلاقت خوب ميشه . فقط به خودت بيشتر فرصت بده . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روان شناس به اخلاق گند آدمم کمک میکنه؟

این احتلال عه عزیزم 

منم ی تایمی اینطوری شده بودم با اینک ذاتن مهربونم 

خیلی محبوبمو ادیت مبکردم 

روانشماسم گفت اختلال وسواس فکری و اضطراب بهت فشار میاره چندین هفته باهاش در ارتباط بودم کمکم کرد تا دلایل تند خویی و زود جوشیمو از بین بردم و الان بهترم .

بخدا درست نمیشم سه ساله درگیرم با خودم

شايد دليلش چيز ديگه اي باشه . مثلا خواهر زاده ي من به شدت بد اخلاق بود . يه بچه ي 3 - 4 ساله همه ش اخم ميكرد . فحش ميداد . با كوچكترين موردي عصباني ميشد . و ... . حالا به نظرت ايراد كار كجا بود ؟ يبوست داشت . همين يبوست باعث شده بود اعصابش خرد باشه . هر موقع ميرفت دستشويي تا چند ساعت اخلاقش بهتر ميشد . داروي ملين براش خريديم خيلي اخلاقش بهتر شد . اگر آدم ضعيف باشه . زيادي لاغر باشه . بدنش ضعيف باشه . و ... باعث بد خلقي ميشه . بايد دقيق بررسي كني ببيني دليل بد اخلاقي تو چيه ؟ حتي مسائلي كه اصلا به فكرت نميرسه ميتونه تأثير گذار باشه . مثلا من يه تي شرت داشتم تو خونه تنم ميكردم . يه مدت عصباني بودم . دقت كردم ديدم جنس اين تي شرت نميزاره پوستم نفس بكشه . يه تيشرت با جنس راحت تر گرفتم خيلي اخلاقم بهتر شد . شب كه ميخواي بخوابي اگر دماي اتاق خوب نباشه نميتوني خوب و با آرامش بخوابي . صبحش اعصابت خرده . يه بار بشين دقيق بررسي كن ببين علت اعصاب خردي تو چيه ؟