2777
2789
عنوان

نمایشگاه کتاب

70 بازدید | 6 پست

با دوتا بچه هام رفته بودم نمایشگاه کتاب .بچه اولم بزرگه پشت کنکور .بچه دومم کلاس اولی و دستش تو دستم بود .از لحاظ ظاهری ام مانتویی  ساده ام .اینارو گفتم که یه پیش زمینه تو ذهنتون باشه .داشتیم غرفه هارو نگاه میکردیم راهرویی رفتیم که شلوغ نبود ‌.یه آقایی اومد از پشت سر بدنشو چسبوند به پشتم وقتی برگشتم دیدم از رو شلوار کاملا نعوذ خاک برسریش مشخصه .بقدری ناراحت شدم یه فحش دادم بهش.

فقط یه کلمه فحش 

بعد آقا ترسید دست پیش و گرفت اون شروع کرد به داد زدن که منو بترسونه .گفت خانم شما عقبی اومدی چرا فحش میدی ؟ .بهش گفتم باشه تو راست میگی ولی فقط برو .

از اونروز تا الان خیلی حالم بده بشدت بقدری که دست و دلم بکار خونه نمیره و فقط یه گوشه افسرده افتادم ..

بچه ها کارم شده گریه که چرا این اتفاق باید برای من چندین بار بیوفته ؟ توی بازار توی حرم .بقران خسته شدم .

من لباسایی که میپوشم همه گشادن اصلا قالب بدنیم معلوم نیس چرا باید اینطوری بشه ؟ 

ادمی که بیمار باشه به نوع پوششت کاری نداره عزیز دلم ولی حست درک میکنم چون اکثر ما زن و دخترها حداقل چند بار این موارد را تجربه کردیم متاسفانه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ادمی که بیمار باشه به نوع پوششت کاری نداره عزیز دلم ولی حست درک میکنم چون اکثر ما زن و دخترها حداقل ...

خیلی حالم بده .وحتی بخاطر آبروم و سروصدا نتونستم از خودم دفاع کنم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی حالم بده .وحتی بخاطر آبروم و سروصدا نتونستم از خودم دفاع کنم .

میدونم عزیزم ولی مقصر شما نبودی گلم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
فقط بايد ياد بگيريم كه مثل چي شلوغ بازي در بياريم. اينجوري نسل اين جور نامرد ها منقرض ميشه. البته حي ...

واقعا جسارت و جراتشو نداشتم داد بزنم .خیلی داغون شدم همون لحظه .فقط گفتم باشه ولی برو .