2777
2789
عنوان

دوستان عزیز میشه یه سر بیاین

116 بازدید | 27 پست

من امسال نهم هستم و انتخاب رشته دارم با شرایطی ک دارم میخوام برم رشته تجربی 

اما این سه سال تلاش زیادی نکردم تنبلی کردم شیطونی کردم درس نخوندم 

ولی معدلم دور و بر ۱۸ و خورده ای هست 

خیلی هم به درس علوم و ریاضی علاقه دارم 

و اصلا توانایی انسانی رو ندارم 

بنظرتون چطور جبران کنم تا بتونم تجربی قبول بشم خیلی استرس دارم کلی به خودم سر امتحانا دارم فشار میارم  

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ برمیگشتم سن ت اصن نمیرفتم تجربی ب نتیجه رسیدم ولی سختی زیاد کشیدم

نتیجتون چی بود ؟

منتظر روزی هستم که در سال 1404 تاپیک بزنم و از ته دل اشک شوق بریزم و بگم بعلههه منم تونستم 🦷💪 خدایا خودت بهم یه اراده فولادین بده ...
تو که سر امتحان ساده ای مثل نهم فشار میاد اصن نرو تجربی  چه اشکالی داره برو هنرستان

فشار نمیاد من خودم فشار اوردم به خودم اونم سر درس تاریخ چون اصلا نمیخوندمش در طول سال وگرنه درسای دیگه رو راحت میخونم

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂
فعلن ک کاراموزیمو میگذرونم  ازمایشگاه طبی

موفق باشی عالیه ولی من عقیده دارم درسته سختی تو این رشته زیاده ولی حداقل به خواسته دلت می‌رسی:)

منتظر روزی هستم که در سال 1404 تاپیک بزنم و از ته دل اشک شوق بریزم و بگم بعلههه منم تونستم 🦷💪 خدایا خودت بهم یه اراده فولادین بده ...
فشار نمیاد من خودم فشار اوردم به خودم اونم سر درس تاریخ چون اصلا نمیخوندمش در طول سال وگرنه درسای دی ...

نمیدونم والا، من خودمم حسابداری میخونم 

معدلمم نهم 19/81 بود اما توانایی تجربی رو در خودم ندیدم 

الانم از نظرخودم توی رشتم موفقم 

ببین حرفمو جدی بگیر به خاطر مامان بابا و.. بخوای بری تجربی خودتو مرده حساب کن تجربی خیلی سخته باید شب و روزتو بزاری تا قبول شی کنکور انسانی هم توانایی خودشو داره هنر هم استعداد میخواد به نظرم هر کاری که توش استعداد داری رو برو پیش بببین استعداد داشته باشی خیلی پیشترفت میکنی مثلا ی دکتر مثلاا افسرده که خوشش نمیاد زیاد از این کار با ی ارایشگر با استعداد که پیشترفت خیلی زیادی کرده و با جون و دل این کار رو انجام میده درسته تجربی ام خودمم ولی به همه این توصیه رو میکنم 

موفق باشی عالیه ولی من عقیده دارم درسته سختی تو این رشته زیاده ولی حداقل به خواسته دلت می‌رسی:)

مرسی عزیزم 

ولی ارزش نداش 

اگ اون همه تلاش و وقتو واس چیزه دیگ میذاشتم قطعا بازدهیش بیشتر بود

خدا لم شکر رسیم و متلو دلم ساکت بی ژ پژاره شو