2777
2789

یکی همون وام طلای بانک کارگشایی که ۱۰۰ گرم طلا بزاریم و ۴۰ تومن وام بگیرم و ۱۲ ماه بعد ۵۰ تومن به بانک برگردونم. در کل ماهیانه نیست اقساطش

دومی هم وام بانکی که ۴۰ میلیون نقد بزارم و سه ماه بعد ۴۰ تومن وام بدن. از پول ۴۰ تومن خودم ۱۶۰۰۰۰ کم میکنن و باقیش رو با ۴۰ تومن وام میدن. یعنی ۷۸۴۰۰۰۰۰ تومن. قسطای این ۱۵ ماهست و بعد از ۱۵ ماه تسویه میشه کل ۴۰ تومن وام. مشکل این وام دومیه اینکه شاید مجبور شم بخاطرش ۴۰ تومن طلا بفروشم. 

حالا بنظرتون عاقلانست طلا بفروشم و وام بردارم یا همون وام طلا بهتره؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وام طلا

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه