2777
2789

عزیزم منو ببخش که اینو میگم اگه وضع مالیت خوبع که میتونی دومی رو بع سرپرستی بگیری حتما میتونی به یکی کمک کنی یه خانومی بود تو سایت گفت ۶ ماه نتونستم مرغ بخرم دخترش ۳ سالشه گفت چند وقته فقط سیب زمینی میخوریم میتونی بهش کمک کنی هرچقد تونستی خیلی صواب داره بخدا خودم نمیتونم اگه نه حتما بهش کمک میکردم بازم ببخش که بهت گفتم 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منو ببخش که اینو میگم اگه وضع مالیت خوبع که میتونی دومی رو بع سرپرستی بگیری حتما میتونی به یکی ...

راستش شرایط من معمولیه بگم پولدارم نیستم فقط دلم میخواد ب یک بچه ی دیگه زندگی ببخشم همین .تازه اینجا نمیتونم ب کسی اعتماد کنم و کمک کنم

صلوات بفرستید ثواب صلوات ب اندازه قطرات باران بی شمار است
سن بالای 30سال، دورازجون یک سوم اموال بعداز فوت بهش برسه، 

اگه قراره بچه من بشه میخوام با بچم مساوی باشه در همه چی

راستش شرایط من معمولیه بگم پولدارم نیستم فقط دلم میخواد ب یک بچه ی دیگه زندگی ببخشم همین .تازه اینجا ...

فقط خواستم بگم اون بچه هم داره سختی میکشه اگه تونستی کمکش کن واقعا ببخش 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من گرفتم عزیزم بچه ندارم ولی طرح اکرام ایتام محسنین پیام دادم یه بچه یتیم و به فرزندی قبول کردم هر م ...

چقدر خوب خدا ازت راضی باشه

من گرفتم عزیزم بچه ندارم ولی طرح اکرام ایتام محسنین پیام دادم یه بچه یتیم و به فرزندی قبول کردم هر م ...

بیشتر توضیح میدی؟ 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
اگه قراره بچه من بشه میخوام با بچم مساوی باشه در همه چی

به نظرم منطقیه من اگه یک بچه رو به سرپرستی قبول کنم حتی اگه قانون بگه هیچی از اموالم بهش نمیرسه خودم قبل از مرگم میزنم به نامش  

به نظرم منطقیه من اگه یک بچه رو به سرپرستی قبول کنم حتی اگه قانون بگه هیچی از اموالم بهش نمیرسه خودم ...

درستش اینه اگه قراره بیاریمش باید خوب و منصفانه بزرگ بشه ن اینکه بدبختش کنیم