2777
2789
عنوان

رابطه ی سمی بیاین کمک کنین لطفا+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 77 پست
نه عزیزم تو ببخشید بدعنوان کردم  حالا که دوستان میگن اون توی یه رابطه هست که براش خیلی مهم تره ...

ببین عزیزم عجله نکن واسه جواب دادن به هر دو 

تحقیقات خیلی مهم اونم به صورتی که متوجه نشن از چنتا آدم قابل اعتماد بعدش بشین و درست تصمیم بگیر 

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره و یه نصیحت خواهرانه تازه ۲۱ سالت اوج جوونی و عشق و حال عجله نکن واسه ازدواج 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم تو ببخشید بدعنوان کردم  حالا که دوستان میگن اون توی یه رابطه هست که براش خیلی مهم تره ...

عزیزم من طبق شناختی که از مردا دارم اینو گفتم ممکنه اشتباه کنم 

خودت قطعا بهتر میدونی اوضاع چطوره اما با چیزایی که ازش میگی مطمئنم که نباید خیلی روش حساب کنی 

میتونی خودتو بکشی عقب ببینی اون میاد سمتت یا نه اینجوری مطمئن میشی 

ببین عزیزم عجله نکن واسه جواب دادن به هر دو  تحقیقات خیلی مهم اونم به صورتی که متوجه نشن از چن ...

عزیزم الان قراره شب باهم صحبت کنیم ولی به قول دوستان نمیدونم واقعا تو رابطس یا نه

نمیدونم واقعا دوسم داره یا نه

دلیل ابراز علاقش چیه

نمیدونم جطوری ازش بپرسم

عزیزم من طبق شناختی که از مردا دارم اینو گفتم ممکنه اشتباه کنم  خودت قطعا بهتر میدونی اوضاع چط ...

عزیزم من چند ماهه عقب کشیدم ولی این حرف تو هم خیلی خوب بود 

واقعا از کجا معلوم من تو اب نمک نباشم

تنوع طلب نیست خیلیییییی گرم مزاججججججج خیلی ها

احساس میکنم تو بدجوری عاشقش شدی و نمیتونی عاقلانه فکر کنی و تصمیم بگیری

هر چی بگیم بی فایده س

تنها کمکی که میشه کنم همینه : یه مدت به عنوان دوست با هم حرف بزنید و ازش بخواه تعهد داشته باشه ، به هیچ عنوان باهاش رابطه نداشته باش ، ببین میره سراغ یه دختر دیگه یا نه

عزیزم الان قراره شب باهم صحبت کنیم ولی به قول دوستان نمیدونم واقعا تو رابطس یا نه نمیدونم واقعا دوس ...

درست میگی به نظرم اگه میتونی از یه مشهاور کمک بگیر یعنی برید پیش یه مشاور خوب اون میفهمه که دروع میگه یا واقعا بهت علاقه داره 

احساس میکنم تو بدجوری عاشقش شدی و نمیتونی عاقلانه فکر کنی و تصمیم بگیری هر چی بگیم بی فایده س تنها ...

عزیزم قبول نکرد با هم دوست باشیم چون میدونست سمت مسائل جنسی گفت در ارتباط نباشیم بهتره فقط اینو بدون من تورو واسه همیشه میخوام

درست میگی به نظرم اگه میتونی از یه مشهاور کمک بگیر یعنی برید پیش یه مشاور خوب اون میفهمه که دروع میگ ...

از کجا معلوم‌واقعا منو تو اب نمک نذاشته؟اون دوستمون خیلی به نکته ی خوبی اشاره کرد من بهش دقت نکرده بودم

از کجا معلوم‌واقعا منو تو اب نمک نذاشته؟اون دوستمون خیلی به نکته ی خوبی اشاره کرد من بهش دقت نکرده ب ...

حوب منم همین و بهت گفتم عزیزم میگم اگه بهش علاقه داری به دوست داشتنش شک داری از یه مشاور کمک بگیر و اینکه من خودم بعد از یه تایمی که با طرف باشم میفهمم داره غلطی میکنه یا نه ؟شما هم یکم حواس تو جمع کنی و باهاش در ارتباط باشی متوجه میشی 

حوب منم همین و بهت گفتم عزیزم میگم اگه بهش علاقه داری به دوست داشتنش شک داری از یه مشاور کمک بگیر و ...

اخه عزیزم از حرف زدن باهام تو چت طفره میره.حضوریم میبینمش همه هستن چون میدونن دوسم داره همه دقت میکنن به کارامون اصلا نمیشه ازش بپرسم

تازه شسته بودمش انداخته بودم رو بند صبح دیدمش زیر خورشید داشت حال میکرد پتوی صورتی نازنینم ظهر اومدم ...

ببخشید🥲😂😂

فداسرت عزیزم ، ایشالا بهترشو میخری

دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋
ببخشید🥲😂😂 فداسرت عزیزم ، ایشالا بهترشو میخری

چرا معذرت خواهی میکنی مگه تو بردیش 🤣🤣

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷