2777
2789
عنوان

خشم بی دلیل و زیاد

103 بازدید | 26 پست

سلام خانوما من ی ماهی میشه ک رژیم گرفتم و خوب هم وزن کم کردم.حدودا ی هفته ای هست دائم بغض و خشم دارم.هیچ دلیلی براش ندارم اما پر خشمم ب حدی ک دلم میخواد چیزی بشکدنم.یه هفته اس شبا فقط گریه میکنم.هیچ دلیلی هم واسه گریه ام ندارم.دلم میخواد برم ی جایی هیچ کس نباشه فقط جیغ بزنم و یکی باشه بغلم کنه بی هیچ حرفی فقط تو بغلش گریه کنم.خیلی بهم ریخته ام دائم با پسرم دعوام میشه و سرش داد میزنم.جنون میگیرتم همه اسباب بازیاشو پرت کنم بیرون

وسواس تمیزی هم گرفتم ی ذره خونه ریخت و پاش باشه بهم میریزم.پسرمم ۳ سالشه و خییلی اهل ریخت و پاشه

نمیدونم دلیل این همه خشم بی سابقه و بغض زیادی ک تو گلومه چیه ک هیچ جوره اروم نمیشم.

نمیدونم بخاطر رژیمه و دچار کمبود ویتامین شدم؟یا بخاطر وسواس تمیزیه؟یا بخاطر مشکلاتیه ک دائم داشتم و همش تو خودم ریختم سعی کردم نادیده بگیرمشون ولی الان یهو ترکیدم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمم اينجوريم در حدي كه كسي بهم دست بزاره گريه ميكنم😒

من جدیدا اینجوری شدم.دلم میخواد یا یکیو درحد مرگ بزنم.یا چندتا وسیله بشکونم.شباهم قشنگ ۴۰ دقیقه_ی ساعت ی بند گریه میکنم.بی هیچ دلیلی

حوصله هیچ کاریم ندارم

ميگن بخاطر افسردگي

احساس میکنم افسردگی گرفتم.همسرم ماموریته قبلا ی روز میرفت دلم واسش تنگ میشد الان میگم کاشکی فعلا نیاد فقط میخوام تنها باشم

حوصله هیچکاریو ندارم.حتی حموم رفتن.حتی غذاخوردن.حوصله خوابیدنم ندارم اصا نمیدونم چی میخوام و چی خوشحالن میکنه

دوماهه واسه پاگشای داییم دارم برنامه ریزی میکنم و خوشحالم.اخرهفته قراره بیان فقط دعا میکنم کاشکی نیان

من جدیدا اینجوری شدم.دلم میخواد یا یکیو درحد مرگ بزنم.یا چندتا وسیله بشکونم.شباهم قشنگ ۴۰ دقیقه_ی سا ...

خوب دیگه به سلامتی با این یکی کامنت مشخص شد لازمه هرچه سریعتر بری دکتر

بخصوص اینکه بچه کوچک هم داری باید سریعتر برای درمان اقدام کنی

معمولا مشکلات روحی ریشه های عمیق و قدیمی دارند ولی با یک تلنگر که حالا میتونه رژیمتون باشه یک بیماری یک جابجایی منزل از دست رفتن عزیزی یا حتی تغییر شغل خودشون نشون بدن

چی بگم والا