2777
2789
عنوان

متخصصین تعیین جنسیت

141 بازدید | 20 پست

اول از همه بگم فقط جهت ذوقه وگرنه جفتشون رو دوست دارم  و خدارو شاکرم

به نظرتون دختره یا پسر 

(حدس و حس شیشم و اینا نمیخام اگه تجربه یا شنیده ای دارید بگید ممنون)

۱. بی بی چک خیلی زود مثبت شد و خیلی سریع خط پر رنگ افتاد 

۲. از هفته شیش ویار ها شروع شد. ۲۴ ساعتها هست تا الان که هفته ۸ ام. ولی فقط یک بار بالا آوردم گلاب به روتون

۳. یکی دو روز اول دلم ترشی خواست. بعدش اصلا نمیتونم بهش فکر کنم. بعدش شوری مثل ساندویچ پر از خیارشور و آش رشته و ..   اما اونا هم دیگه از چشمم افتاده. کلا هر غذایی که دوست دارم شوره ولی بعدش که خوردم دیگه بدم میاد 

شیرینی جات هم دوست دارم ولی بعدش بقدری ضعف میکنم که ترجیح میدم نخورم. مخصوصا هندونه و طالبی...

۴. همش گشنمه ضعف دارم 

۵. همش سردمه لرز میکنم 

۶. احساس میکنم سمت چپ شکممه 

۷. حال روحیمم داغونه 

۸. از یخچال و سینک ظرفشویی حالم بهم میخوره 

۹. کلا فلجم هیچ کاری نمیتونم کنم همش بی‌حال افتادم یه گوشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ که چقدر منی دارم دیونه میشم ازویار به شوهرمم همش میگم من روزای اخرمه دیگه 😢انگارفلج شدم هیچ کاری نمیتونم بکنم 😔حالم ازاشپزخونه بهم میخوره از پودرمایع ماشین لباسشویی بهم میخوره یعنی دیگه حس میکنم کم کم جونمو دارن میگیرن 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

منم بگید

عاشق شوری ترشی

شیرینی‌جات نه

تنفر از گوشت 

هر برنجی نمیتونم بخورم

حس میکنم سمت راست

هفته ۵ اخرش قلب داشت

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.
دقیییییقاااااا

☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️گناداریم 😂

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)