2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم با کره بادوم زمینی ۱۲ کیلو چاق شدم ۴۹ بودم شدم ۶۲ الان روی ۶۲ استپ زدم میخوام بیشتر شم

اونم خوردم نشد 

البته زده شدم دیگه نخوردم  حالم به هم میخور . خوده بادام زمینی رو خیلی دوس دارم ولی کره اش 🤢

من همه راهی رو امتحان کردم فایده نداشت همش ۵۰..۵۲کیلو بودم اگه اضاف میشد وزنم باز سریع لاغر میشدم دو سال پیش قرص زینگ پلاس قهوه ای تیره گرفتم و ی ورق مولتی ویتامین خوردم بعد از اون کم کم‌وزن اضاف کردم‌ولی خودم متوجه نمیشدم اطرافیان ک میدیدن همه تعجب میکردن تا العان ک وزنم ۶۵ هست و ثابت مونده من دو‌ورق هم بیشتر نخوردم ولی خب خداوشکر وزنم ثابت مونده دو ساله 

من همه راهی رو امتحان کردم فایده نداشت همش ۵۰..۵۲کیلو بودم اگه اضاف میشد وزنم باز سریع لاغر میشدم دو ...

مولتی ویتامینه مارک خاصی نداشت ؟؟

از رویاهای کوچیک به هدف های بزرگ میرسی؛)❤🌱تو تایپیک های  پوست و مو تگم کن 😉❤🌱
من همه راهی رو امتحان کردم فایده نداشت همش ۵۰..۵۲کیلو بودم اگه اضاف میشد وزنم باز سریع لاغر میشدم دو ...

روزی چندتامیخوردی گلم؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...