2777
2789
عنوان

ثبت نام سنجش پیش دبستانی

261 بازدید | 7 پست

دوستان من هر چقدر میرم تو سامانه زده همه جا پر شده است خیلی هم تو زمان های مختلف و هر روز رفتم حدودا ده روزه ک دارم تلاش میکنم ولی موفق نشدم چی کار باید بکنم؟

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم سنجش گفتن تا ۳۱ برج ۲ یعنی امروز اخرین روزه اگه بچتون امسال پیش دبستانی هست ولش کن سال بعد واسه کلاس اول ببر ولی زودتر نوبت بگیر مثل من برج ۱۱ دخترمو بردم واسه سنجش کلاس اول

فک کنم سنجش گفتن تا ۳۱ برج ۲ یعنی امروز اخرین روزه اگه بچتون امسال پیش دبستانی هست ولش کن سال بعد وا ...

اخه زده اخرین مهلت 31خرداد من ده روز هست تلاش میکنم میگن پر شده از یکی شنیدم گفت سایتش 1خرداد باز میشه نمیدونم چقدر حرفش درست بوده

اخه زده اخرین مهلت 31خرداد من ده روز هست تلاش میکنم میگن پر شده از یکی شنیدم گفت سایتش 1خرداد باز می ...

از مدیر پیش دبستانی پسرتون بپرسید من برج ۱۱ که شنیدم فوری نوبت گرفتم نوبت داد بعد دختر داییم هرکاری کرد نتونست نوبت بگیره زنگ زد من نوبت واسش بگیرم ولی دیدم سایتش نوبت نمیداد از مدیر پرسیدم اونوقت گفت اولای فروردین سایتش باز میشه منم همون روز دقیق واسه دختر داییم نوبت گرفتم واسه پسرش ممکنه الان هم سایت نوبت نمیده ولی یه روز دقیق که اموزش پرورش خبرشو دارن سایت باز میشه بپرس بهتره

از مدیر پیش دبستانی پسرتون بپرسید من برج ۱۱ که شنیدم فوری نوبت گرفتم نوبت داد بعد دختر داییم هرکاری ...

مرسی عزیزم 

دوستان میشه خواهش کنم اگه اطلاعات دارید منو راهنمایی کنید؟

میشه درخواست دوستی منو قبول کنید در ارتباط با پسرم سوال داشتم ، چون شما گفتین پسرتون رو کاردرمانی بردین و نتیجه گرفتیم خداروشکر