2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین نوه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2733 بازدید | 35 پست

من پدرشوهرم و مادرشوهرش همه نوه هارو دوست دارن خداییش اما خب بچه های پسرشون رو یکم بیشتر😄😄😄من جلو خواهرشوهرم اینقدر کِیف میکنم حال میکنم حالش گرفته میشه حقشه، این همه خوبی کردیم در حقش حالا خویش میشه که اینطوری جواب میگیره

واقعا درک نمیکنم این کارشونو 

خدا بهشون عقل بده 

من که مجردم ولی از طرف پدربزرگا و مادربزرگام تبعیض خاصی ندیدم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من یادمه مادربزرگم به ما عیدی نمی‌داد چون موه پسری بودیم و چون درآمدی نداشت تمام خرجش و پدرم میداد 

ولی برای نوه های دخترش جونش و فدا میکرد

برای عروسیشون پلاک و زنجیر طلا داد به همشون ولی به ما هیچی

از موقعی که یادم میداد چون پدرم بهشون خیلی رسیدگی میکرد مادرم معترض بود میگفت دونفرن چقدر پول میدی

ولی آرزو به دلم موند مادربزرگم یه روسری بهم هدیه بده یا عید به منم عیدی بده

اصلا

پسر من حس میکنه طبیعیه، چون منم حس میکنم طبیعیه،یه بار شنیدم پسرم  داشت به مادرشوهرم میگفت  همه بچه ها بیشتر میرن خونه پدر و مادر مادرشون و کمتر میرن خونه پدر و مادر پدرشون ..... 

برای همین هم مشکلی نداریم

مادرشوهرم پسر منو بیشتر از همه نوه هایش دوست داره 

ب عکس من و همسرم 

اما بین پسراش و عروساش اون یکی ها رو دوست داره و شدیدددددد فرق می‌ذاره ب حدی ک بخاطر اونا هزار بار من و همسرم از خونش بیرون کرده ک شما برید نیایید اونا بیان 

خدا لعنتش کنه ک هزار بار اشکم درآورده دلمو شکسته انشالله تاوان دل شکستن منو میده بخاطر جاریم و شوهرش منو تخقیر می‌کنه تا اونا شاد باشن  

الان سه هفته هست قعر کردیم نمیریم شوعرمم نمیره انشالله ک اخلاقش درسیشه

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

بابای من فرق نمیذاره ولی وقتی پسرم و بچه دادلشم دعواشون مبشه پسر منو دعوا میکنه. با اینکه اون بزرگتره و اکثرا هم تقصیرکاره.

تازه داداشم طبقه بالا بابام اینا میشینن وقتی من میرم بچش میاد پایین و دعوا میکنه بابام هم هی میگه این بچه بعد از چند روز اومده پسرت اذیتش میکنه. میگم خوب منم بعد از چند روز اومدم اون که همیشه تو همین خونس.من از یه جا دیگه میام

تصمیم گرفتم دیگه ماهی یکی دوبار بیشتر نرم

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
عزیزم درکت میکنم ان شاء الله جواب پس میدن خدا رو شکر همسرتون متوجه هستن

اره اما بی زبون هست 

در عرض 8سال اولین بار بود پشتم ایستاده

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
همینم خوبه  من ده ساله حمایتش رو ندیدم

ارع دیشب می‌گفت  چرا دیک برام مهم نیست ک ب دیدن مادرم نمیرم گفتم بخاطر اینک واقعا اینبار دلت شکسته بخاطر خرفاش و کاراش گفت آره رفتم دیدنش گفت بخاطر چی آمدی 

چه خانم دل پاک خوبی هستی بچه هات سر دل پاک خودت رفتن

فداتشم🌻شما خوب میبینی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دقیقا مثل پدر بزرگ و مادربزرگ پسرم.همش در مورد نوه های دختریشون و کاراشون و ...پیش پسرم تعریف میکنن ...

اینام همینجورن دقیقا چندساله همینکارو میکنم ولی الان دیگه دخترم متوجه شده و بديش همینه

مثلا پسر خواهرشوهرم هشت سالشه لیوانش بجای سبز آبی گذاشتن شروع میکنه داماد زدن من دیگه دوستون ندارم خونتون نمیام کتک کاری بعد مادرشوهر پدرشوهرم  قربون صدقه ببخشید معذرت میخوام 🤯منم اونجا هستم میبینما بعد فرداش میان همینو با یه حس افتخار برا ما تعریف میکنن 

اینام همینجورن دقیقا چندساله همینکارو میکنم ولی الان دیگه دخترم متوجه شده و بديش همینه مثلا پسر خوا ...

که فلانی حساسه بجای لیوان فلان آبی گذاشتم گفته دیگه خونتون نمیام