2777
2789
عنوان

بچه ها مهمونی دارم بیاید بگید غذا چی درست کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 22 پست
سوپ شیر سالاد و همون زرشک پلو با مرغ کنارش هم یه چیزی مثل جامبو،یا  کیک گوشت،کشک بادمجون ، و... ...

دقیقا دلم میخاد جامبوشلز درست کنم چون تا حالا درست نکردم میترسم خوب نشه🥺

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا کاری نداره مواد ماکارونی حاضر کن اونم مثل ماکارونی آبکش کن توشون رو پر کن روش یکم پنیر بریز بزار فر ‌فر نداشتی تو تابه با حرارت پایینم بزاری پنیرش آب بشه اوکیه

نه بابا کاری نداره مواد ماکارونی حاضر کن اونم مثل ماکارونی آبکش کن توشون رو پر کن روش یکم پنیر بریز ...

دارن فر

تو اینستا بعضیا میگن خشک میشه واسه ما ماکارونیش

اخه خودمم لازانیا درست کردم قبلا ماکارونیش خشک میشد

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
دارن فر تو اینستا بعضیا میگن خشک میشه واسه ما ماکارونیش اخه خودمم لازانیا درست کردم قبلا ماکارونیش ...

لابد زیاد توفرمیذاری یا دماش بالاس

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
دارن فر تو اینستا بعضیا میگن خشک میشه واسه ما ماکارونیش اخه خودمم لازانیا درست کردم قبلا ماکارونیش ...

اره زیاد بمونه خشک میشه در حد دوسه دقیقه که پنیر آب بشه کفایت میکنه .برا لازانیا هم همینطور اگه از سس بشامل استفاده نکنی و زیاد بمونه تو فر خشک میشه

رولت گوشت

از اینترنت بگیر دستورش و

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋