2777
2789
عنوان

این آقا خیلی رفتاراش جالبه

319 بازدید | 24 پست

بااینکه سنش تقریبا بالاست و دهه سوم زندگیشه ومیگه قرارنیست ازدواج کنه و سعی میکنه تو روابط کوتاه مدت باشه 

چهره خوشگل و جذابی داره و اصلاااا بهش نمیاد این سنش باشه 

خیلی باشخصیت و آدمیه که برا خوشحال کردنم هرکاری میکنه

بارها توافقی خواستیم دوربمونیم و وابستگی ایجاد نکنیم اما به هرنحوی برگشتیم و میگه که عاشق نیست و خیلی از کلمات احساساتی استفاده نمیکنه اما خیلی روی روابط من حساسه و دوست داره کاملا براش شفاف باشم 

منو هرجایی همراهی میکنه و ترسی از دیده شدنم با خودش نداره و راجب خانوادش زیاد برام میگه 

رفیقشم منو دید و حتی بهم میگفت چقد خوش شانسی که همراهشی چون این ادم باهرکسی نمیتونه باشه وخیلی سخت پسنده 

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهم کلی سفرهای کوتاه روزانه میریم و سعی میکنم دیدگاهش به زندگی قشنگ تر بشه چون من عملا سنم کمتره و سرشار از امیدم 

به این میگن خوش شانسی ک علاف یکی بشی؟!تازه میدونی ک هم هدفی ازاین رابطه نداره!حالابه فرض شاهرخ خان باشه چ فایده عمروزندگیت به پاش تلف شه!رفیقشم الکی جوداده ک توروتحریک کنه ک بیشترسرگرم دوستش بشی 

Dunyada olumden baskasi yalan

بهم میگه متفاوتی چون شبیه بقیه دخترانیستم 

امامیگه مشکوکی و این اذیتش میکنه😂😂

اخه من رفیق زیاد دارم بااینکه براش شفاف توضیح میدم 

اما نمیتونه کناربیاد

چیکارکنم حالمون بهتربشه

حواستون جمع کن بهش وابسته نشی یهو غیبش بزنه.....این آدما اینجورین...به محبتاش دل نبند و اصن کیس خوبی واسه دوستی نیس ‌‌....رو زندگیه خودت تمرکز کن

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

فردی که می گه من قصد ازدواج ندارم فردی هست که نمی خواد تعهد داشته باشه و دائم با یکی باشه و دوست داره تنوع در کار زیاد باشه همانطور که خودش گفته بعد مدتی خیلی جنتلمن وار می گوید توافقی دور بشید و احساس هم که گفته ندارم وابستگی هم ندارن برم با یکی دیگه 

اگه قصد ازدواج نداره خودتو درگیرش نکن

چون اون با این حال و هوا از قطع ارتباطتون اصلا اذیت نمیشه ولی تو داغون میشی خدای نکرده

درسته میتونه شوهر خوبی باشه ولی وقتی که خودش بخواد نه به زور