2777
2789

استادان اعظم علوم غریبه و خفیه  ایران میگن انوار معنوی که در عالم مثالی جهان مربوط به مسلمانان شیعه ایران وجود داره کم شده .

و دنیای ما خود ایران و عالم بالاتر اختری برای مقابله با شیاطین و موجودات منفی نیاز شدیدی به این انوار معنوی و مثبت  داره .حتی برای مقابله با انوار و انرژی های سیاه یهودیان که قرن هاست و به شدت روی این موضوع  کار میکنن به انوار معنوی جهان مسلمان خصوصا شیعه احتیاج هست .

بچها لطفا هر روز نماز و قرآن بخونین .ذکر بگین و دعا کنین تا نورها و ارتعاشات  مثبت این ها به ابعاد بالاتر بره و قوی تر بشن تا اونها هم باز بتونن به ما به ایران کمک کنن و شر نیروهای منفی ماورایی رو که باعث این شرایط بد شده رو کم کنن .

شماها نمیدونین  چه خبره .و ممکنه حرفهای من بنظرت ون مسخره بیاد .به هر حال من وظیفه خیلی ناچیز خودمو انجام میدم و این رو بهتون گفتم با توجه به اطلاعاتی  که در این زمینه ها دارم .

اینها واقعیت محض هست .دیگه خودتون میدونین .

با این نماز و دعا و قرآن خوندن حتی خودتون و خانوادتون  و حتی خونه و زندگی تون در حصاری از نور و امنیت قرار میگیره .والسلام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من باورمیکنم ,چندروزقبل فیلم ملک سلیمان رومی دیدم با شرایط الان مطابقت داره ,تنها شرایط عبور ازش پناه بردن به ذات پاک الهی هست

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

در ضمن یهود هم دین خداست دین حضزت موسی. حالا سرمداشون دارن ظلم میکنن دقیقا مثل سرامدای ما و مسلمونا  دلیلی نمیشه یهود بد باشه

کافر و بت پرست که نیستن جزو بزرگترین ادیان الهی هستن

در ضمن یهود هم دین خداست دین حضزت موسی. حالا سرمداشون دارن ظلم میکنن دقیقا مثل سرامدای ما و مسلمونا ...

اره ولی یهودیا اصلااا از ایران و به خصوص مسلمونا خوششون نمیاد..اره دین حضرت موسی هست ولی این دین یهودهم مثل مسیحیت تحریف زیاد داشته

ینی دارن کمک میکنن وضعه ایران اینه...بعد به اروپا که اینقد پیشرفته هست کی کمک میکنه

نگوووووووو عه😁

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.