2777
2789

چیکار کنم زودتر دندون در بیاره 

ده ماهشه تقریبا 

خیلی اذیته راهکاری نداری زودتر لثه اش شکاف بخوره؟

از طرفی اصلا اجازه نمیده چیزی سمت دهنش ببرم

غذا اصلا 

ضعیف شده چی بدم بهش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم قطره استامینیفون بمال به لثش

عزیزم استامینوفن میدم ژل بی حسی هم میزنم ولی موقته اینا هیچ بیشتر نگران غذا نخوردنشم خیلی ضعیف شده 

باهاش بازی میکنیم سرگرمش مبکنیم تا این موقع مثلا خوبه یکم تنها شه شروع میکنه مرتب تب میکنه ولی با دارو وبخور وپاشویه میارمش پایین ولی تاثیری روی خورد وخوراکش نداره  شیرم درست نمیخوره 

آهن ومولتی هم تف میکنه بیرون

وای دختر منم ۸ ماهشه هنوز در نیاورده

ادم پیر میشه سر دندون دختر من یکی در اومده ۳ تا لثه نازک کرده در نیومده ۶ تا هم بدجور ورم کرده یعنی ی جوری تو فشاره ک فقط خدا میدونه 

از این دندون گیرا براش بخر گازش بگیره

نمیگیره داره دستشم نمیگیره میره سراغ کنترل بطری پیاز 😐سیبزمینی😐هویج خنک میدم پرت میکنه اونور ،هر چی بدونه مال خودشه نمیخواد سمتشم نمیره

با استامینوفن لثه هاشو بمال ،یه پماد گیاهی هم هست،دختر من از چهارماهگی درد دندون کشید تا ۹ماهگی بالا ...

اره هر دو استفاده مبکنه

دخترمنم اولین دندونش ۹ ماهگی بود ۲ روز تب کرد

اره هر دو استفاده مبکنه دخترمنم اولین دندونش ۹ ماهگی بود ۲ روز تب کرد

والا دختر خواهر من تقریبا تا یک‌سالگی طول کشید تا دندون در بیاره ،دکتر بهش گفته بود بیار براش شکاف بدم ولی خواهرم ترسید نبرد

والا دختر خواهر من تقریبا تا یک‌سالگی طول کشید تا دندون در بیاره ،دکتر بهش گفته بود بیار براش شکاف ب ...

اره حتی بیشترم زمان میبره منم خدایب میترسم ببرم شکاف بدن وحشتناکه برا بچه🥲،از این مسواک سیلکونی ها باید بگیرم ولی بعید میدونم بذار بزنم ب لثه اش همین بی حسی رو ب هزار دنگ وفنگ میزنم