2821
2789
عنوان

امتحان نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 36 پست
من همينطور ميخونم يهو ب خدم ميام و ميبينم ك هيچي از قبليا يادم ني😒😒

خیلی بده 

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منی که تو نی نی سایتم 😂😂😂😂😂😂😂😂

اشنایت با من=فعلا در حال تلاش برای ساختن اینده          از جون مایه میزارم  برای خوشحالی پدر ماردم برای غرور خواهرام                                                                 حرف کسی برام اهمیت نداره (به دلایل شخصی اینجا اکانت دارم)                                                                 😂😂😂                                                                       یا علی 🤚
ن بابا حس میکنی من موقع امتحان هیجی نخونده بودن  اومدم چرت و پرت نوشتم و هرچی درطول سال خونده ...

اخه من میخوام نمرم خیلی بالا باشه

استرسم دارم دیگه بدتر

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
امتحان نهایی سالای گذشته رو اگه کار نکردی کار کن تا مسلط بشی امتحان چی داری؟

نمیدونم قسمت بود یا چی ولی همین لحظه که توی فکر آینده ‌ی نامعلومم بودم چشمم به امضای شما خورد

به یه پشت کنکوری که سال دیگه میشه سومین سال کنکورش امید میدین؟...

میذاشتی بتمرگم پیشت درستش کنیم باهم.الان برم چیکار کنم من با هشت میلیارد آدمِ غریبه؟

سلام منم دوشنبه امتحان نهایی فارسی دارم دقیقا ۷ روز بیکار بودم وقت خوندن ۱۶ تا درس و اون همه نکته رو داشتم الان یه روز بیخیال باش بابا دنیا دوروزه 

اما خیلی استرس دارم🤭🥲

اخه من میخوام نمرم خیلی بالا باشه استرسم دارم دیگه بدتر

منم مثل تو ام امتحان دینیه فردا برام مهم و سرنوشت سازه 

دو سه دور زدم کتابو ولی بازم نگرانم :(

لعنت به درس آخر که بزور فهمیدمش😂

منم تقریبا تا یه سال پیش اینطوری بودم الان ک بهش فک میکنم تقریبا ۸۵ درصدش بخاطر استرس بود ۱۵ درصد بخاطر اعتماد بنفس  بنظرم هرچقدر راحت تر بگیری و زیاد ب اینک امتحانو چطوری میدی فک نکنی همه چی حله 

بهرحال موفق باشی

نمیدونم قسمت بود یا چی ولی همین لحظه که توی فکر آینده ‌ی نامعلومم بودم چشمم به امضای شما خورد به یه ...

هیچ چیزی تو این دنیا نشد نداره یه آدم وقتی می‌تونه به موفقیت برسه که ارزش واقعی خودشو درک کنه اینکه بدونه قطعا لایق اون رشته دلخواه یا هر هدفی که تو ذهنش داره هستش و شده یه مدت قید تفریح و خوشگذرونی رو بزنه و فقط رو خودش سرمایه گذاری کنه و حرف آخرم بهت اینه دنیا نمیاد موفقیتو بده دستت تا خودت بلند نشی هیچ اتفاقی نمیوفته میتونی با اراده ادامه بدی ودر آینده پرستیژ و احترامایی که بهت میذارن رو داشته باشی یا بشینیو حسرت گذشته و جوانی که گذشت رو بخوری

مطمئنم که از پسش بر میای فقط کافیه خودت بخوای عزیزم🌱

هیچ چیزی تو این دنیا نشد نداره یه آدم وقتی می‌تونه به موفقیت برسه که ارزش واقعی خودشو درک کنه اینکه ...

ممنونم عزیز دلم

انشالله توی مسیر پیشرفت همیشه سبز باشی🌱❤

میذاشتی بتمرگم پیشت درستش کنیم باهم.الان برم چیکار کنم من با هشت میلیارد آدمِ غریبه؟