2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرررررررر چی بگی امتحان کردم فک کن دیگه آخرای چهارماه بود یکی از فامیل دیدش گفت بچه های من تو نوزادی همشون اینجوری بودن گفت یکبار تتراسایکلین چشمی بزن بهش دیگه خوبه خوب میشه .همون شب زدم صبح هیچ اثری از اگزما نبود 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
آلرژی داره  احتمالا به پروتئین گاوی  اگه شیر خشکیه باید شیرش و عوضکنی اگه نه خودت باید پ ...

نه اینجوری نیست بچه هایی که با پروتئین گاوی حساسیت دارن همون اوایل تو مدفوعشون خون میاد .نمیشه که بچه چهارماه شیر خورده باشه و حساسیت به پروتئین گاوی معلوم نشده باشه .عزیزم 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
من هرررررررر چی بگی امتحان کردم فک کن دیگه آخرای چهارماه بود یکی از فامیل دیدش گفت بچه های من تو نوز ...

منم فردا چهار ماهش تموم میشه دستت درد نکنه اینو هم امتحان میکنم حتی بردمش دکتر یه شربت سیتریزن داد و پماد هیدروکورتیزون ولی بعد یه هفته دوباره برگشت

پماد درموپان از داروخانه بگیر ببین تاثیری داره ،قبلش سن بچه رو به دکتر داروخانه بگید ببیند مصرفش ایرادی نداره 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

سلام عزیزم‌ بچه منم  اگزما زد کل بدنش  ولی از ا نحا که اسید معده هم داشت  موست صورتش  تیکه تیکه  لک نیشد و نیخاروند  دکتر به من گفت  ۳ روز  هیدروکورتیزون بزن  و بعد اون هفته ای دوبار شنبه و س شنبه هام بزن البته هز ۱۲ ساعت من هم این کار رو کردم‌بهتر شد ولی  از اونجا که اءزمای خیلی شدیدی داشت خودم‌ ۴ماه رژسم غذایی شدید گرفتم‌ تمام بدن بچم  قرمز و سوخته شد بود و دوه های ریز و خشن میزد به پاهاش 

شما از دارو خونه هیدروکورتیزون‌چشمی  بگیر  ۳ روز هر ۱۲ ساعت به صورتش بزن بعد هم‌ هفته ای ۲بار

یه راهنمایی بکنید کسایی ک تجربه شو دارن    

پسر منم میشد چند باری بتامتازون زدم خوب شد

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن