۶ ساعت دیگه امتحان نهایی دینی دارم خیلی میترسم میگن باید کپی کتاب بنویسید راسته؟؟
من ی دور خوندم فقط😥
توروخدا دعا کنید نمره بالا بگیرم لطفااااا
همین اول کار خراب کردم قرار بود عالی بخونم بترکونم ولی اونجوری که باید نشد.🚶🏻♀️
هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشدجوانهشد🌱💚مهربونممیشه برای قبول شدنم تو کنکور یدونه صلوات بفرستی؟🦋💙اگر خدا بخواد روانشناس آینده هستم👩🎓❤خدایا تنها امیدم توییییییییییی🌻💛
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشدجوانهشد🌱💚مهربونممیشه برای قبول شدنم تو کنکور یدونه صلوات بفرستی؟🦋💙اگر خدا بخواد روانشناس آینده هستم👩🎓❤خدایا تنها امیدم توییییییییییی🌻💛
جای خالیا شبیه کتاب تا جایی ک میدونم انشالله موفق باشی گلم
ممنون عزیزم
واقعا نمیفهمم چرا باید سخت طرح کنن نهایی رو یعنی باید تا امتحان آخر عذاب بکشیم
اره چرا اخه موش آزمایشگاهی شدیم امسال همه چیز تغيير کرد