2777
2789

سلام عزیزای دلم.من بین دوستام و فامیلام جایگاه خوبی دارم و اکثرا همه وقتی باهام میفتن دوسم دارن چون آدم دورو و اهل غیبتی نیستم و خیلی خاکیم و حسادتی ندارم نسبت به قشنگترین زندگی دیگران که هیچ بلکه خوشحال هم میشم...اینا رو درونن در خودم دیدم و همه میگن که میگم والا من گناهکار ترین و بدرد نخور ترین بنده خدام...

حالا میدونید مشکلم چیه، خانواده همسر من آدمای بدی نیستن اما من رو خیلی کم و پایین میبینن و زیاد ارزش قائل نیستم برام.و چیزی که خیلی اذیتم میکنه اینه که فکر میکنن خودشون و پسرشون(شوهرم) خیییلی خوبن و از سر منم زیادین...من اصلا باهاشون بحث نمیکنم و جواب تیکه هایی که میندازن رو نمیدم.در کل آدمای بدی نیستن اما واقعا دیگه دارم کم میارم از این حجم خود بزرگ بینی شون...

چیکار کنم بنظرتون...حال روحیم خرابه و وقتی باهاشون یکجام اعتماد بنفسم میاد پایین...

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون همینن مادرشوهر من بی خودترین دختر فامیلشونم میکوبه تو سر من

واقعاً؟! هع

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏

همه همین درد رو دارن برا اینکه حسودن محلشون نذار من هرچی از خودم دورشون میکنم بیشتر ارامش دارم ولی لامصبا مگه گم میشن هی میان اشغالا بخدا نه تحصیلات دارن نه قیافه ولی خودشون یالاتر فرض میکنن 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

خانواده شوهر کلا همینن مثلا نمیخان رو بدن به عروس با منم دقیقا همینطورین ۶ماه به ۶ماهم زنگ نمیزنن عیدم نیومدنو مام نرفتیم کلا بهتر بابا 

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
بهترین گزینه اگر ادم خوبی هستن  محبت  با کادو و... درحد کم بیشتر کن  وباپسرشون ک شوه ...

من واسه همشون هر سال تولد میگرفتم اما دیگه حتی نمیخوام برا پسرم تولد علنی بگیرم...از همهههه چی یک حرف و ایراد در میارن.دیگع مثل گذشته ها نیستم...

من دوتا لیسانس دارم بشدت زیبا هستم شبیه آشواریا خوش اندام خانوادم درست همه چیم اوکیه از شوهرم ده سال کوچیکترم خانوادش بقدری درب و اغونن که نگو ...باز اونها بمن بی حرمتی میکنن باز اونها میگن من ازسرع پسرشون زیادم شوهرمو یک دختر ۱۸ساله داره از زن سابقش ...اصلا بحث زیبایی و....به والله نیست منم مثله شما کلا اعتماد بنفسمو ازدست دادم

من واسه همشون هر سال تولد میگرفتم اما دیگه حتی نمیخوام برا پسرم تولد علنی بگیرم...از همهههه چی یک حر ...

دقیقا منم شبیه تو ،منم همیشه براشون تولد واینا نیگیرم ،شلوغش میکنم ،اینا فقط تبریک ،چندروز بعدشم یه کادویی چیزی یا پولش رو میزنن به کارتم ،اصلا ارزش نمیزارن به عروسشون ،دلم میگیره ازشون آدم اینجوری سرد میشه 

من دوتا لیسانس دارم بشدت زیبا هستم شبیه آشواریا خوش اندام خانوادم درست همه چیم اوکیه از شوهرم ده سال ...

آخ آخ درکت میکنم من،فکر کردم فقط منم اینجوری ام ،اعتماد به نفسی ندارم جلوشون ،به خدا بحث زیبایی وفخر فروشی نیست ،منم قشنگم وفامیلا ودوستاشون خیلی گفتن شما این عروسای خوشگلو ازکجا پیدا کردید ،اما انگار اینا نمیبینن اینا رو 

واقعا این خانواده های بعضی شوهرا چه انگلایی هستن منکه از دستشون به عذابممن اصلا پانمیذارم تو خونشون مادرشوهرم دیشب باکمال پرویی اومده بود شب خونمون شام تازه یه مشت برنج شپشک زده هم برام اورده بود الهی خدا نابودش کنه که منو کوچیک میکنه 

همه چیز ازذهنت شروع میشه