از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
زیادی هم بزرگ شده میگن تا ۲۴ خوبه مال من ۲۲ بود همون روز ترکید همون روز نزدیکی داشتیم باردار شدم...تو اگه آمپول نزنی این تخمکه کیست میشه.وقتی خیلی بزرگ بشن و نترکن تبدیل به کیست میشن
کلا بارداری حتی با فولیکول پایین از ۱۸هم اتفاق افتاده
ولی در کل کلومیفن فوق العاده قویه و اینکه سه تا هاش ام آجی هم زدی خب به بزرگ شدنش بیشتر کمک کرده
این سری خودت زودتر بروسونو
زیادی هم بزرگ شده میگن تا ۲۴ خوبه مال من ۲۲ بود همون روز ترکید همون روز نزدیکی داشتیم باردار شدم...ت ...
اره دقیقا منم فولیکولم ۱۸_۱۹, بود بعد ظهر درد تخمدان داشتم ولی شب اقدام کردم ممکنه بگیره؟