2777
2789
عنوان

بدترین بیماری روانی مسخ

2287 بازدید | 63 پست

تا الان فکر میکردم بدترین بیماری جهان وسواسه ولی الان متوجه شدم بدترین بیماری جهان مسخ هست.

خیلی بده نتونی گذشته رو ب خوبی به خاطر بسپاری خیلی بده همه جهان ی دفعه واست عین ی خواب بشه و غیرواقعی شه خیلی بده وقتی دست رو چیزی بزاری اون چیز هزاران بار یا  تا بی نهایت توی مغزت تکرار بشه کاش میشد ما هم یه بار فقط یک بار مثل آدم زندگی کنیم همرنگ جماعت باشیم ای کاش دیگه خستم خسته

رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دارویی استفاده کردین؟ 

داروهای روتین افسردگی و اضطراب

من پانیک میشدم چندبار انقدر شدید بود دچار مسخ واقعیت شدم

میفهمم این دوستمون چی میگه

فلوکستین و کلونازپام 

البته قبلش داروهای زیادی امتحان میکردم و بهم نمیساخت و هی عوض میکردن

The trouble is you think you have timeBuddha
منم دو دوره دچار شدم بشدت درکت میکنم دکتر دکتر دکتر دارو دارو دارو ساده نگذر

آخه تو نت امروز کلی سرچ کردم هر سایتی رفتم نوشته بود مسخ فعلا دارویی واسش اثبات نشده که بتونه درمانش کنه اینو که امروز دیدم به کل حالم خراب تر وحشتم بیشتر بغض تهوع بی اشتهایی گرفتم دیگه امیدی ندارم همش خودکشی شده فکرم

اول وسواس بودی الان دچار بیماری جدید شدی؟ خدا کمکت کنه بیماری روحی زجراوره خیلی خیلی دردناکه. الهی ا ...

آره 10ساله وسواس دارم الان دو ماهه به مسخ هم دچار شدم دیگه تحمل ندارم سال های سالم با مسخ بجنگم دیگه نمیکشم دلم ی خواب طولانی میخاد پا نشم

جمله ای کاش میشد ماهم یکبار مثل ادم زندگی کنیم. حرف دل منم هست از پوست و استخون درک میکنم حرفت. خیلی ...

آره ولا همیشه با خودم میگم آدمای عادی که هیچ مشکل روحی ندارن چقدر خوش شانسن دغدغشون شده پول در آوردن دغدغشون شده کات با عشقشون اونوقت ما بیماران روحی روانی هیچ انگیزه ای نداریم فقط داریم تلاشمونو میکنیم بیماریمونو کنترل کنیم.

دوست داشتم فقط یک بار فقط یک بار منم مثل یه آدم عادی زندگی کنم بدون هیچ بیماری روانی

آخه تو نت امروز کلی سرچ کردم هر سایتی رفتم نوشته بود مسخ فعلا دارویی واسش اثبات نشده که بتونه ...

داروش ارامشه. برو یه روستا هوای خوب فقط انقدی داشته باشی بخوری حله. فکر کن مهمونی اونجا راحت باش کم کم خوب میشی 

آخه تو نت امروز کلی سرچ کردم هر سایتی رفتم نوشته بود مسخ فعلا دارویی واسش اثبات نشده که بتونه ...

مجردی؟ فکر کن خوب شدی بگو من خوب شدم کم کم بهتر میشی. من روزایی بود که هر لحظه ارزوم مرگ بود زجر میکشیدم ولی گذشت تموم شد. 

داروش ارامشه. برو یه روستا هوای خوب فقط انقدی داشته باشی بخوری حله. فکر کن مهمونی اونجا راحت باش کم ...

شرایطشو ندارم😭وضعمم خوب نیست

مجردی؟ فکر کن خوب شدی بگو من خوب شدم کم کم بهتر میشی. من روزایی بود که هر لحظه ارزوم مرگ بود زجر میک ...

آره مجردم اصلا خیلی بده مسخ وقتی ترس با اظطراب بگیرد دیگه هیچی نمیتونه آرومت کنه فقط میخای به جنون برسی.

تو واسه درمانت تا حالا اقدامی کردی؟دکتر رفتی؟