تا الان فکر میکردم بدترین بیماری جهان وسواسه ولی الان متوجه شدم بدترین بیماری جهان مسخ هست.
خیلی بده نتونی گذشته رو ب خوبی به خاطر بسپاری خیلی بده همه جهان ی دفعه واست عین ی خواب بشه و غیرواقعی شه خیلی بده وقتی دست رو چیزی بزاری اون چیز هزاران بار یا تا بی نهایت توی مغزت تکرار بشه کاش میشد ما هم یه بار فقط یک بار مثل آدم زندگی کنیم همرنگ جماعت باشیم ای کاش دیگه خستم خسته
رو بالِشتی که پُر از مرگِ پرنده هاس،خواب پرواز محاله!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دو دوره دچار شدم بشدت درکت میکنم دکتر دکتر دکتر دارو دارو دارو ساده نگذر
آخه تو نت امروز کلی سرچ کردم هر سایتی رفتم نوشته بود مسخ فعلا دارویی واسش اثبات نشده که بتونه درمانش کنه اینو که امروز دیدم به کل حالم خراب تر وحشتم بیشتر بغض تهوع بی اشتهایی گرفتم دیگه امیدی ندارم همش خودکشی شده فکرم
جمله ای کاش میشد ماهم یکبار مثل ادم زندگی کنیم. حرف دل منم هست از پوست و استخون درک میکنم حرفت. خیلی ...
آره ولا همیشه با خودم میگم آدمای عادی که هیچ مشکل روحی ندارن چقدر خوش شانسن دغدغشون شده پول در آوردن دغدغشون شده کات با عشقشون اونوقت ما بیماران روحی روانی هیچ انگیزه ای نداریم فقط داریم تلاشمونو میکنیم بیماریمونو کنترل کنیم.
دوست داشتم فقط یک بار فقط یک بار منم مثل یه آدم عادی زندگی کنم بدون هیچ بیماری روانی