2777
2789
عنوان

ب ایده های نابتون نیارمندم👀

118 بازدید | 8 پست

سلااااممممم امیدوارم حال همگی خوب باشه✋

عاغا راستش یک خرداد تولد پدرمه و از اونجایی ک کلی برام زحمت کشیده و همیشه هوامو داشته دلم میخواد منم ی کاری براش بکنم 

مشکل اینجاست ک من پشت کنکوری ام و کل پول این ماهم صرف آزمونای جامع و کپی نمونه سوال و جزوه و اینا شده و فقط100هزارتومن برام مونده😶

الان به یاری سبز شما نیازمندم😁 بگین من چیجوری براش تولد بگیرم و چیجوری خوشحالش کنم با دست خالی ، اصن بدون پول کاری میتونم بکنم براش ک خوشحال شه :(

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با عرض پــوزش،  بقول پدر مادرم تو فقط آدم باش...  سالهاست تمام مراسمات روز پدر و مادر و تولدشون این و شنیدم😐😂

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
یه کیک درست کن با یه کارت پوستال بدون پول ایده ی دیگه ای ندارم😁😁

کیک درست کردن بلد نیستم میترسم افتضاح بشه😂

ایده های خودمم کاملن پولی ان نمیگم بگم کادوی من ماه بعد دستت میرسه😂

ممنون از کمکت♥

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

پودر کیک آماده از فروشگاه بگیر  ،  کیک درست کن.. 

غذایی که دوست داره درست کن.. 

چندتا بادکنک و چیپس و پف فیل روی میز عکساتون و قشنگتر میکنه

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
خودت براش تو خونه کیک و غذا درست کن

تا حالا هیچی نپختم آشپز خوبی نیستم💔😅

با عرض پــوزش،  بقول پدر مادرم تو فقط آدم باش...  سالهاست تمام مراسمات روز پدر و مادر و تو ...

این جمله رو ک حتمن باید بشنویم😂😂

ولی خب امسال خیلی برام زحمت کشیده و میخوام یجورایی منم ازش تشکر کنم :(

پودر کیک آماده از فروشگاه بگیر  ،  کیک درست کن..  غذایی که دوست داره درست کن..  ...

فکر کنم باید همین کارو بکنم خودم دس ب کار شم فقط امیدوارم خوب دربیاد😅

خیلی مرسی♥