2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مالی ک ۰ 

اما 

از نظر روابط کلی چیز یاد گرفتم چ دوستانه چ عاشقانه و بالاخره ب اخلاقی ک خیلی دوست داشتم داسته باشم رسیدم 

دلسنگ شدم و آدما ب چپمن🗿😎

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

منظورم کلی بود عزیز پول ب دست آوردی؟  چ جوری  دوس داشتی تعریف کن

ازدواج کردم شوهرم وضعش خوب بود اما بعد ارث بهش داد مادرش ی چیزایی ب نامم زد ک مثلا ی روزی آرزوم بودن 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

ینی الان آدما برات مهم نیستن؟

ن 

چون وقتی مهم بودن تک تکشون بی لیاقتیشونو ثابت کردن 

دو سه نفر خوب موندن ک اونم صیک دوتاشونو زدم یکیشون موند

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

همون ی نفر خوبه خیلیا همونم ندارن  کارتو را میندازه از نظر عاطفی

دوستمه دیگ خوبه آدم خوبیه 

یکی هم هس ۸ ساله رفیقیم 

خوبه  من دوست صمیمی ندارم اصلا از بس ک به قول شما ضربه خوردم  همش دنبال ی منفعتی بودن ت ...

ممنون عزیزم 

دوست گاهی وقتا دس خودشم حتی نیس ولی میتونه از دشمن بیشتر ضربه بزنه چون ن طاقت ناراحتیمونو داره ن خوشحالیمونو 

خوشحال باشیم حسودیش میشه ناراحت باشیم بی قرار میشه برا همین برو بیا راه میندازه و کلا بدتره ولی خب اگ آدم خ خوبی باشه میتونه جای خواهر و بگیره ولی بازم هیچی خانواده نمیشه