2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری فهمیدی خیانت میکنه؟ اگه فقط خیانت میکرد قمار نمیکرد و اعتیاد نداشت باهاش زندگی‌میکردی؟؟

بیماری مقاربتی گرفته بود فهمیدم و اینکه دوستاش بهم گفتن

اگر فقط خیانت میکرد میبخشیدم

ولی لامصب قمار ک میکرد میرفت یک ماه خونه نمیومد این بیشتر عذابم میداد

بیماری مراقبتی گرفه بود فهمیدم و اینکه دوستاش بهم گفتن اگر فقط خیانت میکرد میبخشیدم ولی لامصب قمار ...

شوهرمن پارسال یه بیماریپوستی گرقت منم ازش گرفتم ولی گفت از باشگاه گرفتم  منم خر باور کزدم تو جیبش قرص پیدا کردم برای رابطه خودمونم میخوره ولی اونشب بیرون بود قرص تو جیبش بود من خر باز دروغشو باور کردم پیام ندیدم ازش فقط یدونه دختره بود دیدم تو گوشیش باز دروغ گفت باور کردم یعنی نه اینکه باور کنم واقعا خودمو زدم به خریت تضاهر کردم ولی دیگه کم اورم

شوهرمن پارسال یه بیماریپوستی گرقت منم ازش گرفتم ولی گفت از باشگاه گرفتم  منم خر باور کزدم تو جی ...

دور از جونت عزیزم 

خر خودشونن

شوهر منم شماره دخترارو تو گوشیش ب اسم مرد سیو میکرد

منم شک میکردم زنگ میزدم ب اون شماره میدیدم دختر جواب میده

ب دخترا میگفته من مجردم و فلان

خلاصه ک خیلی عوضین

حالم ازشون بهم میخوره