2777
2789
این همه غذا فقط کافی امتحان کنید 

بعضیاشو شوهرم نمیخوره

بضیارو هم بلد نیستم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=291792483]برنامه هفتگی بنویس مثلا شنبه چ غذای یکشنبه چی و...[/QUOT چاره ای نیست باید همین کا ...

خیلی کمک کنندست

یا ی لیست از موجودی یخچالو مواد غذاییت بگیر

بر اساس همون درست کن

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡

من دیشب قیمه گذاشتم امشب از سرکار رسیدم میخواستم آلبالو پلو درست کنم دیدم گوشت یخش آب نشده دیگه هویج پلو کردم توش آلبالو هم زدم   

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
نه شوهرم رژیمه غذامون فقط پلومرغه 😄😄 ولی واقعا فکر کردن به چی بپزم از پختنش سخت تره 

ما هم همینطور. تازه همون مرغ رو هم نمیخوره. میگه میخوام گیاهخوار شم 😂

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

سخت ترین کار تو دنیا بعد از کار تو معدن 

فکر اینکه غذا چی بزاریه.  لعنتی 😠

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲