2777
2789
عنوان

با همکارم چیکار کنم؟

703 بازدید | 46 پست

بچه ها من یه پستی داشتم تو محل کارم بعدش چون مرتبط با رشتم نبود و اذیت میشدم علی رغم مزایای بالا گذاشتمش کنار و یکی از همکارام رو معرفی کردم بجاش الان از استان گیر دادن بمن که خودت باید برگردی سر پستت و ما قبول نمیکنیم اون فرد رو چون تواناییش رو نداره الان من واقعا نگران احساسات اون همکارم هستم خورد میشه بنده خدا غرورش خرد میشه و کسی از همکارا هم قبولش نمیکنه دیگه الان بنظرتون من چیکار کنم؟

...

نگو بهش اینو 

فقط بگو گفتن خودت باید برگردی 

ازش عذر خواهی کن  و تمام

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین بهت آدمهایی مثل شما کمن ❤️

اگه تونستی به همکارت کار باد بده

یا یه هفته باهاش برو سر کار بهش حضورا یاد بده و نظارت داشته باش

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

آفرین بهت آدمهایی مثل شما کمن ❤️ اگه تونستی به همکارت کار باد بده یا یه هفته باهاش برو سر کار بهش ...

بنظرت بیارمش تو اتاقم باهاش صحبت کنم بگم این اجباری از طرف ادارس و خواستن من نیست و فک کن من نیروت هستم برنامه های خودت رو ادامه بده؟

...
بنظرت بیارمش تو اتاقم باهاش صحبت کنم بگم این اجباری از طرف ادارس و خواستن من نیست و فک کن من نیروت ه ...

دیگه زیادی هم فداکاری نکن خدای نکرده یه جا دلت رو میشکنه و ناراحت میشی اونوقت خیلی آسیب میبینی 

دیگه زیادی هم فداکاری نکن خدای نکرده یه جا دلت رو میشکنه و ناراحت میشی اونوقت خیلی آسیب میبینی 

در واقع میخوام ازم کینه بدل نگیره بالاخره قراره ۲۰ سال با هم کار کنیم ادارات هم زیاد بالا و پایین دارن

...