2777
2789
خوب اون سینه سوم کجاست ؟؟

راستش دقیق نمیدونم ولی فک کنم فقط ن ی پل اضافی باشه

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون

سلام عزیزم خوبی ببخشید مزلحمت شدم عزیطم منم متاسفانه درگیر سینه شوم شدم نزدیک سینه زیر بغل شما عمل کردین الان مشکلی ندارید اخه ننم درد دارم تازه سه  چهار روز به وجود اومده و اذیتم باهاش

سلام عزیزم خوبی ببخشید مزلحمت شدم عزیطم منم متاسفانه درگیر سینه شوم شدم نزدیک سینه زیر بغل شما عمل ک ...

من هنوز عمل نکردم ولی خب موقعه خواب خیلی درد داره بعد از عید عمل میکنم