2777
2789
عنوان

دوستان هلنم(مونا)

1148 بازدید | 17 پست

سلام دوستای قشنگم که امروز فهمیدم چقدر خوبه ک شماهارو دارم مدتها شرایط خوبی نداشتم و واقعا دوست نداشتم بیام حس بد بهتون بدم دوباره... دلم‌میخواست با آرامش بیام سایت...ببخشید ک ی سریا رو نگران کردم...ی سریا رو ناراحت کردم... اوضاع روحیم واقعا خوب نبود... ولی حس خوبی گرفتم نگرانم بودید حجم نوتیف های نی نی سایتم انقد زیاد بود ک پاسخگوی همه نمیتونم باشم و همه رو نتونستم تگ کنم... 

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

ی مونا داشتیم تو گهواره اسم دخترش هلن بود منو یاد اون انداختی

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
ی مونا داشتیم تو گهواره اسم دخترش هلن بود منو یاد اون انداختی

من اسم دخترم لنا بود

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسم دخترم لنا بود

توی گهواره؟

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
توی گهواره؟

نه هیچ وقت اونجا نبودم

سلام عزیزم خوبی خیلی پیگیرت بودم هر روز چک میکردم ببینم خبری ازت نیست امیدوارم حالت خوب خوب شه بیای ...

سلام عزیزم ببخشید ک باعث نگرانیت شدم

ببخشید دختروتونن چندسالش بود؟ و چرا فوت شدن؟البته معذرت میخوام اگ باعث ناراحتتیتون شدم

پاسخ این سوال منو اذیت میکنه عذر میخوام

من اسم دخترم لنا بود

سلام خوبین .حالا که اومدین چطورین. چه کردین با همسرتون

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

سلام عزیزم خوبی؟بعد مدتها امدم سرچ کردم دیدم تاپیک جدید زدی خوشحال شدم ولی چیزی نگفتی ؛جدا نشدی هنوز ؟با خانوادت مشکلت رفع شد؟امیدوارم روزهای خوبی در انتظارت باشن وبا خبرهای خوب بیای

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔
سلام عزیزم خوبی؟بعد مدتها امدم سرچ کردم دیدم تاپیک جدید زدی خوشحال شدم ولی چیزی نگفتی ؛جدا نشدی هنوز ...

ممنون عزیزم...خیر هنوز جدا نشدم