بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه اصلا .یه خواستگار فوتبالیستم داشتم نه گفتم سالها پیش از اشناهامونه الان خیلی خیلی معروفه خونوادم به شوخی میگن اگه زنش بودی الان معروف بودیا .ولی خداروشکر زنش نشدم
کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو کوچک دلی طاقت نداری
نه اصلا .یه خواستگار فوتبالیستم داشتم نه گفتم سالها پیش از اشناهامونه الان خیلی خیلی معروفه خونوادم ...
ی زیارت عاشورا به نیتم میخونی 💕
دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/
اسمشو نمیتونم بگم .اون موقع سنی نداشت اخه .البته اونموقع انقدرم معروف نبودا.ولی خوب همه میشناختنش.دلم نمیخواست زنش بشم چون از فوتبال متنفرم اصلا نمیتونم تحمل کنم همسر ادم معروف باشه زندگیت تو دید باشه
کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫